Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
3alfa3:
ja tvrdim da je moj nrg power sasvim pristojno kocio i imao pristojnu ciklistiku za brzine do 100 km/h (pa i malo vise).
Al treba imat i u glavi pa znat koristit sto ti je na raspolaganju ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2015, 17:19:12 ---ja tvrdim da je moj nrg sasvim pristojno kocio i imao pristojnu ciklistiku za brzine do 100 km/h
--- Kraj citata ---
Te priče da 50ke nemaju ovjes i kočnice su u najmanju ruku pi*darije,dovoljno je pogledat fxr-a za usporedbu
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Srpanj, 2015, 17:22:02 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2015, 17:19:12 ---ja tvrdim da je moj nrg sasvim pristojno kocio i imao pristojnu ciklistiku za brzine do 100 km/h
--- Kraj citata ---
Te priče da 50ke nemaju ovjes i kočnice su u najmanju ruku pi*darije,dovoljno je pogledat fxr-a za usporedbu
--- Kraj citata ---
Glavno pitanje, zasto se baatina trpa u isti kos sa recimo runnerom, nrgom itd....
Al jebiga, negdje je trebalo podvuc crtu, a to je najlakse po kubikazi i tipu vozila (moped)
Tomi_ZG:
E da,slažem se skroz s tobom samo sad ić raspravljat o tome je otvaranje pandorine kutije
Aprilia97:
Pa da,bas to sta alfa kaze,al jbg,neki znaju razliku izmedu baotiana i runnera a neki samo vide onu oznaku 50ccm i tu prica zavrsava :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju