Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (22/46) > >>

TopPerfomance4:
Ja sam da se uvijek voziš sa kacigom vozio ti 300 ili vozio 10 khm kad udreš glavom od cesta i kad ti se glava raspadne kao lubenica

Trotter:
Slažem se apsolutno nije uopče stvar jel kazna 50 ili 700kn ako volim motore/skutere nemora značiti da sam sklon samoozljeđivanju.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Trotter - 03 Svibanj, 2015, 19:53:33 ---Al kad se polomiš bez kacige za 25 gledaš neonke u traumi isto kao i sa 8 banki sa kacigom  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Takav je njemacki zakon

dr.mrgood:
Bas sam malo razmisljao o ovome, i po meni je slijedeci korak naseg debilnog zakona i vlasti koja to pise ovaj: biti ce uopce zabranjeno izaci skuterom na otvorenu cestu (bilo koju) i moci ce se voziti samo po gradovima i unutar naseljenih mjesta. Ko bi normalan na cestu za promet motornih vozila ( 80 kmh dozvoljena brzina) pustio vozilo kojem je maks. brzina 45 kmh ? Mislim da se upravo zato i vrsi ova restrikcija za ovih 5 km dole.

zvonkec92:
ma ak dode do toga nas kaj bum napravil.. apsolutno nikaj, vozil bum se i dalje 8 banki ko i do sad i to po cestama i gradovima di ja ocu a ne di mi pederi odrede ( osim autoceste )   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju