Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (23/46) > >>

AutomaticA3MS:
Jel to sad znači da će moj Runner kojem u prometnoj piše da ide 50 postati motocikl odnosno da ide na VELIKU tablicu jer ne ide 45?

JosipMarijanovic:

--- Citat: dr.mrgood - 04 Svibanj, 2015, 22:10:18 ---Bas sam malo razmisljao o ovome, i po meni je slijedeci korak naseg debilnog zakona i vlasti koja to pise ovaj: biti ce uopce zabranjeno izaci skuterom na otvorenu cestu (bilo koju) i moci ce se voziti samo po gradovima i unutar naseljenih mjesta. Ko bi normalan na cestu za promet motornih vozila ( 80 kmh dozvoljena brzina) pustio vozilo kojem je maks. brzina 45 kmh ? Mislim da se upravo zato i vrsi ova restrikcija za ovih 5 km dole.

--- Kraj citata ---

Znaci ako zivim u selu iz kojeg do grada moogu doci samo otvorenom cestom ja to kao vise necu moci?
Mislim da to nece ici samo tako. To je kao da ti netko zabrani da ides u ducan po kruh jer ga nemas u selu. Nitko ti nesmije ogranicavati slobodu kretanja osim ako si prekrsio zakon. Uvijek moras imati neku rutu kojom bi trebao moci stici do svog zadanog odredista. Ako mopedom hoces iz Zg ici za Gs, nemozes autocestom ali starom cestom mozes i zakon je zadovoljen.

balki:
ovaj dio ste malo zamastali;-) Pa i s biciklom smijes na te ceste i na putovanja...

Tomi_ZG:
Možda bi se nekaj promjenilo kad bi se ovoliko rulje skupilo kod nas pa zaštopalo metropolu(post 503 na linku)

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,236666.500.html

Samo kod nas je nemoguće skupit toliku masu ljudi(osim na koncertu onog panja tompsona  :redface:)

Macak sf:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Svibanj, 2015, 09:51:14 ---Možda bi se nekaj promjenilo kad bi se ovoliko rulje skupilo kod nas pa zaštopalo metropolu(post 503 na linku)

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,236666.500.html

Samo kod nas je nemoguće skupit toliku masu ljudi(osim na koncertu onog panja tompsona  :redface:)

--- Kraj citata ---

Trebo si biti na karavani pa da vidis kako se  zastopala metropola  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju