Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
zrakoplovac:
Nema smisla raspravljat, ne će promjenit nist u nasu korist..,
Pitanje je dana samo kad budu počeli bit skroz rigorozni prema nama mopedistima, ić će samo na gore...
A do tada ću, nadam se, nabavit neku veću pilu koja će me jeftinije doć od ove pedesetke obzirom da radim 4-5k godišnje (ove sezone vjerojatno i više) i vozit se ko gospodin čovjek :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
JosipMarijanovic:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Travanj, 2015, 10:36:02 ---Sve ja to kužim samo meni se više neda razbijat glavu zakaj je to tako i kako bi moglo bit.
--- Kraj citata ---
tu si u pravu :notworthy: :icon_thumright:
mauricio:
moj prvi skuter koji samm vozio je bio piaggio free 25 donesen iz njemčke... ide 25 kilometara na uru... kod njih ima jelte 2 vrste zakona za mopede koliko sam cuo, do 25 kmh i do 45 kmh i isto tako kategorije :happy8:
JosipMarijanovic:
--- Citat: mauricio - 01 Svibanj, 2015, 18:24:27 ---moj prvi skuter koji samm vozio je bio piaggio free 25 donesen iz njemčke... ide 25 kilometara na uru... kod njih ima jelte 2 vrste zakona za mopede koliko sam cuo, do 25 kmh i do 45 kmh i isto tako kategorije :happy8:
--- Kraj citata ---
Do 25 km\h bez kacige i dozvole vozis
Trotter:
Al kad se polomiš bez kacige za 25 gledaš neonke u traumi isto kao i sa 8 banki sa kacigom :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju