Općenito > Generalno o skuterima

ELEKTRICNI SKUTERI

<< < (3/9) > >>

eladio:

--- Citat: anabellas - 30 Ožujak, 2015, 00:29:15 ---ovaj je bombon https://www.electricbike.com/wp-content/uploads/2013/09/Haibike-Super-Race-1024x614.jpg  ;D

--- Kraj citata ---

maknes pedale, stavis iza kofer, i to je to  :icon_biggrin:

ono sto mene oduvijek fascinira koliko je jednostavniji el. motor , manji, laksi, itd. od benzinca , uz odlicno ubrzanje itd ..
pogledaj malo kakva rjesenja postoje kad su bicikle u pitanju potpomognute sa benzincem :icon_biggrin:

zato kazem, jenog dana cemo se vjerovatno smijati benzincima, a tunirat ce se broj namotaja  :toothy3:

anabellas:
to i ja mislim vec dugo vremena, samo mi je zao da su s Teslom potonule ideje o bezicnom prijenosu energije zbog velikih igraca toga vremena , da je to zazivjelo znas gdje bi nam bio kraj s jacinom i "dometom" motora  :glasses9:

eladio:
s njim je pokopan humanizam, i evo nam sad kapitalizam, i benzin za 10kn +-  :toothy11:

PS

21:20  :redface:

anabellas:
to je bio Bog rezonancije na cijem temelju sve to i pociva, a nama danas vrh rezo spuh  :icon_thumright:

luna500rr:
Ja  sam se namjenja masina na luni i pucalo me da je prebacim na struju...jedino sto me u tome sprjecilo je cjena djelova a ponajvise baterija jer ko oce kakve takve performanse mora uzeti litij baterije koje su skupe ko sam vrag...olovni akumulatori su bzvz...
Po pitanju autonomije, gledaju se wattsati po prjedjenom kilometru...bicikle trose 5-15, skuteri 30-50 a auta 200wh pa navise...koliko wh kapaciteta ima baterija nekog vozila se dobije umnoskom voltaze i ampersati koju baterija ima...
Jos valja napomenit da tih 30wh vridi za brzinu 50km/h za sve priko raste potrosnja eksponencijalno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju