Općenito > Generalno o skuterima
ELEKTRICNI SKUTERI
anabellas:
Skupe si baterije ko vrag a i ne rade se jos uvijek masovno pa nisu prihvatljivi cijenom
JogFromYamaha:
i trebas regu tak da nije jeftina opcija
stipe:
grad zadar je imao jednog GOVEC, najslabiji model, frend radi za grad pa sam uzeo djiric...
a sto reci, vizualno izgleda ok, ali sve drugo je lose...
plastike, kocnice, sve... kvaliteta standard, kinez
ali sto je je, fora je voziti u tisini..
napravio sam par kilometara, baterija brzo pada, u kratko zali boze love...
balki:
Autonomija mu je stvarno pre mala za praktično korištenje. Kad bi uz opreznu (normalnu) vožnju radio 100km a 60km uz ganjanje to bi po meni bilo prihvatljivo. Ono o čemu neupućen potencijalni vlasnik ne razmišlja je da će za cca 5 godina kad baterije popuste i autonomija padne min tridesetak % morati dati znatnu svotu za novi paket baterija...
Daj pliz napiši koja mu je puna cijena za koju ga možeš dobiti i koliko te ispadne na kraju kada uračunaš poticaj "države" (tj. nas uključujući i tebe- poreznih obveznika).
Opet dobre su strane da ćeš se nakon kupovine voziti skoro besplatno i da će biti veliki "wow" efekt- tj gdje god dođeš izazvati ćeš pažnju i zapitkivanje kolko troši, kolko ide, kako ubrzava, di si ga kupio, kak ga puniš... na tu foru garant možeš zavesti neku ljepu ekološki osvještenu curu i jednog dana s njom možeš proizvesti par komada ekološki osvještene dječice i na taj način poraditi na očuvanju planeta i širenju te prijeko potrebne svijesti;-)
Ako se ima viška novaca za to i ako te veseli uzmi taj skuter- zašto ne;-) Možeš još stavit na krov doma par panela, regulator i 100Ah akumulatore i tankat ga "direktno iz sunca" kako bi zaokružio cijelu priču.
Xenom14:
stvarno nigdje ne mogu nac kolika mu je cijena ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju