Općenito > Generalno o skuterima
ELEKTRICNI SKUTERI
eladio:
ne znam za tog, ali opce je poznat princip rada i prednosti el. motora,
tako da volio bi vidjet kako "taj" strujic pere sve na startu ..kad sve to postane mainstream, svi ce se smijat ovoj danasnjoj "mehanici" :icon_biggrin:
zvonkec92:
kolko god on imao prednosti, nikad neće dosegnut kilometražu s jednim tankom kolku neki skuteri mogu ( 50cc ) bar ja najviše na to gledam, ostalo manje više i nije tolko bitno. jebeš skuter s kojim bum otišo 2x u dučan 3x na cugu i nijednom 4 kvarta dalje od mog..
anabellas:
--- Citat: eladio - 30 Ožujak, 2015, 00:04:03 ---ne znam za tog, ali opce je poznat princip rada i prednosti el. motora,
tako da volio bi vidjet kako "taj" strujic pere sve na startu ..kad sve to postane mainstream, svi ce se smijat ovoj danasnjoj "mehanici" :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
trebo bi cupat na startu ali svejedno mi se ne svida sto model kao model naprave tako jeftino za poludit pa me to odbija,
iskreno ako nije bas kljucno da vozis suvozaca uzeo bi radije od rimca onaj bicikl ;D
eladio:
--- Citat: anabellas - 30 Ožujak, 2015, 00:09:38 ---
--- Citat: eladio - 30 Ožujak, 2015, 00:04:03 ---ne znam za tog, ali opce je poznat princip rada i prednosti el. motora,
--- Kraj citata ---
trebo bi cupat na startu ali svejedno mi se ne svida sto model kao model naprave tako jeftino za poludit pa me to odbija,
iskreno ako nije bas kljucno da vozis suvozaca uzeo bi radije od rimca onaj bicikl ;D
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
pitanje je trenutka kad ce i ozbiljniji igraci izbaciti svoja rjesenja sa el. motorom.. danas, ili za 20 godina, ali to je nekako sigurno.. :laughing7:
performanse nisu upitne, čak ni autonomija, ali cijena s ovim trenutno tehnicki prihvatljivim rijesenjima je apsurdna.. (čak i uz sve te stimulacije :redface:)
doci ce vrijeme za el. skutere, a do tada, sto se bicikala tice, e tu vec ima hrpa proizvoda vrlo zanimljivih i prihvatljivih, iznenadio sam se kad sam samo malo jos prije 4-5 godina to gledao, a nisam nesto u tome... :icon_thumright:
PS
evo prvi klick preko googla: https://www.electricbike.com/currie-2014/
pojma nemam o tome, ali tu itekako ima i izbora i zanimljivih cijena, i svega i svacega , tu taj el. motor ne stvara sam po sebi neku bitnu razliku u cijeni kupcu koji tako nesto gleda :toothy11:
anabellas:
ovaj je bombon https://www.electricbike.com/wp-content/uploads/2013/09/Haibike-Super-Race-1024x614.jpg ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju