Treba mi odgovor, tj. objasnjenje na jedno pitanje na koje mi do sada niko nije mogao u potpunosti odgovoriti.
Sve je pocelo kada mi se ispraznio akumulator na speedfight 2. Pokusao sam ga napuniti ali nije uspjelo, pa sam upalio skuter na kurblu bez akumulatora dok nisam kupio novi. Sve je bilo u redu, cak su radila svjetla, zmigavci, truba i sl. Znaci u njemu nije bilo akumulatora ali je sve radilo kako treba. Tako sam ga upalio dva-tri puta. Kada sam stavio novi akumulator poceli su problemi.
Prvo mi se gasio u sred voznje. Dakle dok Vozim on se od jednom ugasi.
Poslije toga je poceo da slabije prima gas. Mislio sam da se otkacila sajla od gasa ali nije bio u tome problem.
Sljedeceg dana mi se ugasio u voznji i kada sam ga upalio nisam mogao da krenem uopste. Dakle motor stoji na jednom mjestu, u leru I Nikako ne prima gas. Odvezao sam ga prijatelju kod kojeg sam inace isao kada sam imao problema sa motorom. On mi je rekao da je problem sa kodom koji se izbrisao i vise se ne moze popraviti, ali nije bio siguran, pa sam ga odvezao elektricaru. On mi je rekao da se moze popraviti ali da za taj dio treba cekati jako puno vremena. Sada nakon skoro godinu dana skuter je popravljen. Sve normalno funkcionise, ali ja nikako ne mogu da shvatim sta se zapravo desilo. Ni jedan od ovih majstora mi nije dao odgovor. Od drugih sam cuo da ova popravka ne traje dugo te da ce se opet desiti isto. Skuter nije vozen godinu dana. Treba dosta toga da se sredi.
Sada ne znam da li da ulazem u njega ili da ga prodam i da ga se rijesim.