Ostalo > Svijet računala i mobitela

slušalice superlux - skretanje pažnje

<< < (2/4) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: eladio - 18 Ožujak, 2015, 21:25:03 ---svi ih hvale i cesto usporedjuju sa 5-10 puta skupljima

--- Kraj citata ---
Ovakve usporedbe su mi smješne,da se razumijemo nejde ovo tebe niti tvrdim da su ove slušalice loše nego onaj koji tvrdi da su te slušalice iste ko npr. 10 puta skuplji akg,grado,denon ili sennheiser bulazni ili ima ozbiljnih problema sa sluhom,ko da veliš da je punto tu negdje sa s klasom,samo je 10x jeftiniji  ;D

eladio:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Ožujak, 2015, 00:14:32 ---
--- Citat: eladio - 18 Ožujak, 2015, 21:25:03 ---svi ih hvale i cesto usporedjuju sa 5-10 puta skupljima

--- Kraj citata ---
Ovakve usporedbe su mi smješne,da se razumijemo nejde ovo tebe niti tvrdim da su ove slušalice loše nego onaj koji tvrdi da su te slušalice iste ko npr. 10 puta skuplji akg,grado,denon ili sennheiser bulazni ili ima ozbiljnih problema sa sluhom,ko da veliš da je punto tu negdje sa s klasom,samo je 10x jeftiniji  ;D

--- Kraj citata ---

e pa vidis tu si u krivu.. iako cijenim skepticnost kad su forumi u pitanju i takve bombasticne izjave..  :icon_biggrin: ali evo usporedba je isla s sharkoon sluskama koje kostaju 800+  i onkyo sluskama koje kostaju 1300kn+ , a te onkyo su losije od ovih sharkoon , a vjerovatno i od ove siberie gore  :icon_biggrin:

..ono sto je bitno znati je da superlux inace koliko sam citao je u biti tvornica koja inace radi za te neke "marke" , i dovoljno su lukavi da su "posudili" sve sto je vazno da bi se dobila kvaliteta zvuka, od tehnike izrade magneta, skoljke itd..
a ako malo razmislis, to su slusalice, punoooo jednostavnija stvar od auta :D, i sta tu u biti moze biti skupo da kosta toliko puno.. koja je to tehnika izrade koja nabija cijenu? nije tehnika nego istrazivanje, i zbog toga su oni skupi.. a superlux nije..

uglavnom ono sto sam ja citao je kad vlasnici sennheisera, denona, onkya itd imaju i superlux (i uz ostale kvalitetne komponente i kvalitetan "cd") uspoređuju i čude se kako su ove superlux dobre.. 

ja samo mogu potvrditi da ako želite dobro a jeftino, ovako nešto slicno ćete teško naći ispod soma kuna, nebitno kojeg proizvodjaca...
to je ono sto sam probao i na temelju mog iskustva za sad to mogu reci..   :redface:

Tomi_ZG:
Vjerujem ti da su dobre ak si uspoređivao s drugima,pogotovo za te novce ak tak sviraju onda je to super kupnja,kaj je najbolje uzeo bi si opet tak nekaj al za na komp isključivo i u tom rangu cijene pa ću ih proučit malo  :icon_thumright:

A kaj je skupo u skupim slušalicama neću ulazit,al npr. kad sam čuo kak svira grado rs1 od skoro 5kkn sa cijevnim headampom od još skoro toliko para to je čudo,nekaj najbolje "za na glavu" s čim sam se susreo,samo to su neke druge sfere jbg.
A i poimanje zvuka nije svima isto,a ni bitno,recimo znam lika kaj doma pegla s kineskim razglasnim pojačalom od soma kn i njemu je to super,a moje pojačalo od 5+kkn veli da mu ne valja jer je "slabo" i ne razara prozore  ;D

eladio:
sve sto si rekao stoji  :icon_thumright: ,

cilj mi i je bio da skrenem paznju, ima dosta članaka po netu.. problem je jedino što ih nema bas za probat i kupit, npr u zgu ih uopce nema.. ja sam uzeo dole preko ovih iz zadra  :redface:

VEPAR:
Ja koristim sennheiser HD-439 i mogu reći da je zvuk prebolestan!Jest da su malo skuplje od ovih no name ali vrjede svaku kunu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju