Ostalo > Svijet računala i mobitela

slušalice superlux - skretanje pažnje

<< < (3/4) > >>

vukas:
Prije 2 godine sam nakon njuškanja recenzija naišao na JVC HA-S600
Link na sliku

Meni odlične, nisam do tih ništa bolje probao, a jedina mana je prekratak kabel, ali ionak mi komp nije predaleko.
Platio sam ih oko 260kn prek ebaya.

eladio:

--- Citat: VEPAR - 19 Ožujak, 2015, 18:13:58 ---Ja koristim sennheiser HD-439 i mogu reći da je zvuk prebolestan!Jest da su malo skuplje od ovih no name ali vrjede svaku kunu!

--- Kraj citata ---

vjerujem da su tvoje sluske ok, ali čisto malo za usporedbu, tvoje sluške imaju 40mm driver i frekvencijski raspon od 17 – 22500 Hz ,
dok ove moje imaju 50mm driver i frekv raspon od 10 - 30000 Hz  pa ti sad zamisli jos i kako se cuju :laughing7:

--- Citat: vukas - 19 Ožujak, 2015, 20:25:22 ---Prije 2 godine sam nakon njuškanja recenzija naišao na JVC HA-S600
Link na sliku

Meni odlične, nisam do tih ništa bolje probao, a jedina mana je prekratak kabel, ali ionak mi komp nije predaleko.

--- Kraj citata ---

tvoje sluske ovako po speckama imaju bolji raspon od ovih sennheiser, dakle isto 40mm driver, ali 8 - 25000 Hz  :confused5:

da se razumijemo, specifikacije nisu ono sto je kod slusalica nesto na temelju cega se kupuje, ali vec iz specki se moze isto naslutiti u kojem smjeru prica ide i sta se moze ocekivati..  :redface:

Tomi_ZG:
Ljudsko uho čuje od 20hz-20khz tak da ti to sve džaba,i to je pitanje koliki postotak ljudi realno čuje i taj frekvencijski raspon.
A i te specifikacije nemaju veze s kvalitetom zvuka,to su većinom marketinški trikovi za široke mase.

eladio:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Ožujak, 2015, 22:10:51 ---Ljudsko uho čuje od 20hz-20khz tak da ti to sve džaba,i to je pitanje koliki postotak ljudi realno čuje i taj frekvencijski raspon.
A i te specifikacije nemaju veze s kvalitetom zvuka,to su većinom marketinški trikovi za široke mase.

--- Kraj citata ---

naravno.. nesto u tom smislu sam i napisao.. iako velicina drivera itekako je vazna..

a marketing je ono na sto se i furaju brendovi.. sjecam se dok sam davno radio u technomaxu zvucnika i komponenti od 20soma kuna do preko 100soma kuna (komad, da) ..stari moj da me ubijes ali one yamahine komponente koje kostaju 10puta manje nisu nista losije  :icon_biggrin:

treba probat, to je ono sto je glavno.. i na kraju svega stvar je subjektivna..
malo me bilo strah na blef sam ih narucio iz zadra, i racunao sam ako nevaljaju idu na bubanj i sta sad, prodat ce se.. ali stari moj ja ih ne namjeravam prodat..
malo je mozda za moj ukus prejak bas, i zato mi je krivo sto nemam dobru zvucnu vise da to sve malo izbalaniram po svom gustu  :redface:
ono sto me je iznenadilo kako je zvuk prostoran, i vrlo slojevit.. vrlo detaljan i definitivno su me kupile.. a stvarno nisu skupe, pa rekoh vrijedi skrenut paznju na iste..  :redface:
da napomenem, superlux ima modele i oko 200kn sa "istim" specifikacijama , ali drugim dizajnom, ali ja sam se nekako odlucio na ove "skupe"  :toothy9:
cesto se kupe neke gejmerske i sta ja znam, ekipa potrosi lovu na neki razer, logitech ili sta ja znam i da duplo vise para za neke puno losije sluske, pa zato.
ove mozda nemaju mic  :icon_biggrin: , ali sound je neusporedivo bolji..  :redface:

VEPAR:

--- Citat: eladio - 19 Ožujak, 2015, 21:29:33 ---
--- Citat: VEPAR - 19 Ožujak, 2015, 18:13:58 ---Ja koristim sennheiser HD-439 i mogu reći da je zvuk prebolestan!Jest da su malo skuplje od ovih no name ali vrjede svaku kunu!

--- Kraj citata ---

vjerujem da su tvoje sluske ok, ali čisto malo za usporedbu, tvoje sluške imaju 40mm driver i frekvencijski raspon od 17 – 22500 Hz ,
dok ove moje imaju 50mm driver i frekv raspon od 10 - 30000 Hz  pa ti sad zamisli jos i kako se cuju :laughing7:

--- Citat: vukas - 19 Ožujak, 2015, 20:25:22 ---Prije 2 godine sam nakon njuškanja recenzija naišao na JVC HA-S600
Link na sliku

--- Kraj citata ---

tvoje sluske ovako po speckama imaju bolji raspon od ovih sennheiser, dakle isto 40mm driver, ali 8 - 25000 Hz  :confused5:

da se razumijemo, specifikacije nisu ono sto je kod slusalica nesto na temelju cega se kupuje, ali vec iz specki se moze isto naslutiti u kojem smjeru prica ide i sta se moze ocekivati..  :redface:

--- Kraj citata ---
Čini mi se da si ti jedan od onih kojima je veličina bitna a ne kvaliteta!Mogu reći samo da sam imao prilike koristit malo više modela slušalica poznatih marki ali niti jedne se nemogu mjerit s SENNHEISER!A da ne spominjem ono smeće Beats by Dr.Dre te su sluške totalno razvikano marketinško smeće!I ono što mene zanima sama udobnost sluški i koliko dugo možeš slušati glazbu bez da te bole uši!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju