Pozz ekipa... nisam se jos susreo s necim slicnim... a nasarafio sam se dosta skutera... znaci radi se o sf2 LC... 27000km... po blokovima se vidi da su otvarani... karike neznam jesu ikad mjenjane... motor sam primio na slaganje sa sljedecim simptomima: pali ok hladan, topli uz gas do kraja, dok radi minutu na coku je ok, nakon minutu vec okretaji padaju i gasi se-ali doslovno ono gasenje koda zalijeva, u voznji fino primi gas do 45-50kmh i onda buuuuu gusi se i to dobro... nekad se gusi nekad ne... dimi uzasno hladan, topli...probao sam od logicnoga... cok-OK, plovak u frgi-OK, ocistio frgu, dizna 54, vakum pumpica- OK... i eto reko na kraju ostaje pogledat semeringe i onda jos termogrupu tj karike... pogledam semering kod variomata i ne slini... al skuzim da radilica ima malo lufta... i nije mi nekaj dalo mira i skinem ja termogrupu kad ono kaossss... klip dobio na ispusnoj i na drugoj strani fine riseve... cilindar takoder... probam klipnjacu gore-dolje ima i tu mrvu lufta... i sad moje pitanje zasto na leru kao da zalijeva i gasi se, a u voznji se gusi?? Kaj je moguce zbog ribanja tog?? Mislim dobro je ribao ali su karike ostale spasene jedino i nisu zalijepile...