Pozdrav
Evo da i ja otvorim temu pa da se pohvalim svojim projektom...ako se to moze tako nazvat...
Da ne duljim...skuter je kupljen prosle godine...serijala bio...imao 1200km...malo bio zapusten...
Nakon nekih mjesec dana kontaktiro sam gumenog da mi napravi neki spisak za neki tuning...
Znaci na njemu je trenutno:
auspuh : Leovince Handmade
termo grupa : Malossi MHR Replica
variomat : Malossi multivar
kvacilo : Malossi Delta
karburator : Dellorto PHBG 21
filter zraka : Malossi red sponge
rolice : 5,7
federi kvacila : Malossi crveni
centralni feder : Malossi ljubicasti
getriba : serijska
remen : Malossi kevlar
radilica : serijska
Znaci gumeni je sredivao masinu i stelanje...motor ljepo vuce i ide...
Na ideju da napravi neki projekt sam dosa prije nekih 3 tjedna kad sam ga cistio...vidio sam da ima a nekim mjestima nekih sitnih ostecenja sto bodu u oko...a kad sam skinio podnicu imao sam sta vidjet...matica koja mi drzi lancanik otpala...fali saraf na nosacu auspuha i jos puno toga...sve od vibracija...tu sam pukao i odlucio ga rastavit cijelog i dosao na neke ideje sta da napravim od njega...
Pa da krenemo :
Prvo sam ga raskopao cijelog
Nakon toga je usljedilo ciscenje rame, blokova, i tih sitnica...
Posto je rezonka bila pohrdala sva skoro malo sam ju sredio...tek toliko da nije hrdava...posto se ona ni nevidi bas nisam nesto previse smirglo i poliro..
Nakon toga sam dao kadu i plastiku ispod repa da mi se sredi...znaci izrezo neke dijelove i zakito...narucio drag volan...ocistio felge...naljepio trakice...ocistio diskove...
Pa su mi stigle neke plastike, nosac repa i vilice sa lakiranja...
I evo kako izgleda sa nanovo lakiranim vilicama i nosacem repa, i trakicama...
I za kraj slike od prije pola sata...
Ocekujem jos neke dijelove od slowa da mi stignu...opruga amortizera i kljesta od kocnica saljem u utorak na plastificiranje u crvenu boju...jos ocekujem neke plastike...i skuter bi trebao dovrsit do petka subote...
Eto kritizirajte me
I nastavak za koji dan...
btw Sretan Uskrs!!!