prvo da naglasim da otvaranje nove teme mi nije cilj da spamam, a admini neka staru temu slobodno obrisu.
Razlog nove teme je zbog promjene plana projekta i nebih ga bas mijesao sa starom temom. Tu je i novi nick koji ostaje za stalno (stari je u procesu brisanja) kao i ova tema pa se nadam da mi admini nece uzeti za zlo, unaprijed moje isprike
Uglavnom neznam koliko se clanovi sjecaju prijasnje teme, pa da podsjetim... naime radilo se o konverziji chinarellija sa minom i 70cc LC.
pa par slikica serijale kad je kupljena za uvod...
odmah nakon kupnje je uslijedio pregled cijelog setupa i ostale mehanike te bojanje rame sprejem, koje se kasnije pokazalo velikom greskom zbog nerazmisljanja da benzin pere sprej..pa sam nedugo nakon toga imao kobinaciju svih nijansi zelenog spreja i sprickita (procurio karb i naravno sve po rami i bocnoj gdje ce dalje
)... ovo proljece je doslo vrijeme da se popravi ta greska sa dvokomponentnom bojom i kompresorom
tu je krenulo lagano sastavljanje, nakon sto je kupljen novi (thx kolegi duka) i promjenjen stari steerer, koji je bio napukao zbog udarca (ne mojom krivicom nego prijasnjeg vlasnika
) pa se nisam bas najsigurnije osjecao jer je bio jako lose povaren (opet ne mojom krivicom
)