Volim raspravu, i u razgovorima i davanju primjera iz prakse uz uvijek prisutnu teoriju sam savladao više "problema" u mehanici, elektrici i ostalim stvarima nego što će neki ovdje na forumu uopće i ćuti.. motore vozim otkada je izašao APN6 ( jer sam si ga kupio kada je tek stigao, u OMO, Metaliji commerce u Vlaškoj), znači dosta davno i uvijek sam bio za kvalitetan razgovor, bez obzira jesam li, na kraju, ispao u pravu ili krivu... čovjek se uči dok je živ i na kraju umre bedast, tako kažu, znači nitko nije toliko pametan da ne bi mogao nešto naučiti. Nije sramota ne znati, sramota je ne pitati, tako kažu. A tko je tu mjerodavan da me ismijava jer sam nešto rekao, pitao? Jer sam kao primjer krajnosti spomenuo lokomotivu??? Ukoliko je MS forum zatvoreno društvo 10, 15 ljudi koji se osobno poznaju, a ovo im je kanal za chat, ja ću se povući, nije to problem. Ako nije, onda ću pisati i dalje. A ako netko misli da nešto nisam dobro napisao, usporedio ili možda čak nekoga uvrijedio, neka mi to kaže, naravno da nije problem. Ali nije u redu da se itko "hvata za glavu" i pokušava me ismijavati. O dotičnom čak imam i dobro mišljenje, koliko sam ga mogao steći na forumu, i zbilja ne vidim potrebu za ismijavanjem.
U pravu si da se ovdje piše o svakakvim glupostima, od auto radija ( kojeg još ni jednog nisam vidio na skuteru), što se gleda na TV, koje filmovi su IN ili čak da se piše na ćirilici tek toliko da se uopće piše, ali ono što me ne zanima niti ne gledam, a u usporedbi s time prijanjanje guma mi se čini kao bliska tema za skutere
Znam da su se neki povukli s ovog foruma zbog neprijateljskih stavova, a sad nazirem i kako do toga dolazi..