To je moj matik, sa tim kak je složen već vozi 10000km uz jednu zamjenu svijećice, da je spekakularno brz i nije, ali obične AC skutere sa rezama podere.
8500-9000rpm i to je to.
Lako skuter spucat iz mjesta kad ima variomat, i kvacilo se poštima kak kome paše, ovo kreće od "nule".
Ima dosta kiteva za puch, u vlasništvu sama par njih ali to je sve tipa ono rekli bi BASE (5-6,5ks) znači da motorić ima snage od nule, izvuče fino u brdo ,i krajnja na brzincu(atx/apn) do 90km/h.
Za jače kiteve tipa Gilardoni,Metra kit i Athena treba izdojit 200€,imat karb 20+mm,i radit spuh po nacrtu jer postoječi spuhovi ta tomosa na tržištu jedva i ove slabije kiteve pogone u nekim solidnim granicama.
Recimo matik sa snimke ima gore samo nataknut kit ,serijala glava,dellorto 16mm i MF Cobra.Za tandr%anj3 po gradu svakodnevno dušu dalo
Još jedan video
Isto taj kit imam složen i na atx-u, a uskoro dolazi još jedan dosta jači kit od 70ccm za pucha, trebal bi fino atx ić sa njim.
Maltene taj kit je ko da imas malu e90-tku, na atx-u držim 80 bez problema,uz vjetar niz vjetar ne jeba ga ,a potrošnja oko 3l.
Moje bt mašine su rasprodane davnih dana od kad je benga poskupila, kit je zakon omjer uloženo dobiveno potrošnja je na njegovoj strani.
Ovaj airsal 65ccm na atx-u ide bolje od bt mašine, a troši u istim uvjetima skoro duplo manje jer usis je malen dosta na cilindru i nema smisla metat preko 16mm carb.
Za šumu i brege nema bolje stvari