Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ak ne seres onda reci kak si rijesio da pasu brezoni i uljni kanal na cilindru
Nisam ja radio,nego serviser koji se profesionalno bavi njima.
sad sam se pokido od smija,pa koji je to profesionalni serviser da mi je znati sta taj nije mogo ici radit negdje drugdje vec ce se zajbvt oko baoutiana,priznaj da si slago ljude i to je to,ko prizna pola mu se prasta a i nemoguce je masinu od 125 batine na 50 batinu jer to su 2 razlicita pojma
Gledaj čovjek se bavi skuterima(kitovanjem) i napravio je,i ja nemam šta priznat sem da ima 125cc kit.
zbog čega bi bjezal od kineza..neciji starci nemaju love na bacanje i takvi ljudi znaju bolje cjeniti stvari i zadovoljni su s obicnim kinezom koji ide 70 ja sam imal baotiana gore gljiva prenos.auspuh sam sam otvoril.al ne samo sve zvaditi van i posvasati natrag--motoric je solidno isel do 80 dok je kolega bil na novom runneru s zx-om i mallosi prenosom meni je sat kazal tih 80 a njemu 89 digitalni pa ono..u 11000km kolko sam ga vozil ostavil me jednom dok mi je remen pukel i to na oko 8000..do grada imam 17km i to sam uvjek radil na punome gasu al niakd nisam kuril gume dizal na zadnji itd sranja...na 11000 vise nije htel paliti na alnaser promjenil sam klip deda kojemu sam ga prodal se vozi vec dvije godine neki dan sam ga srel i kaze da jos nije imal problema s njim...prije par mjeseci sam dobil drugoga u zamjenu za tomos stavil gore kit s 47mm klipom napravil oko 1000km i prodal dalje decko se vozi bez problema trosi malooko 3L ..a samo budem rekel da s rolicama 8,7 grama gljivom i otraga su zuti federi jede aprilie sr i ekipu u startu do 80.. pa ono ako kupis neki ne razjebani da ga odrzavas i pazis na ulje obavezno more jako ljepo posluziti za svoju vrijednost