Jedan lik kod nas prodaje baotiane bez papira, 2000kn komad, nije bas baotian al nesto 4t malo...
U kontejner mislim ide 100-120 kutija (skutera), skuter se sastavi, nek ih je 100 ide 250kn po komadu na brod, dakle 4000kn skuter u peveca-pdv22%-2000kn-300(nek je 50kn prjevoz od luke) = 1600 sto i nije losa zarada kad se dobro prodavali jedno vrime, sastavljanje prakticki netreba naplacivat kad se samo prednji tocak sarafi i retrovizori uvidaju...
nemas sta mislit,
stane ih ovisno o nacinu pakiranju ,
ali isplativ prosjek je oko 70-80 komada , 100 ih nikad ne moze stati
baotian u prosjeku nakon sto platis cijenu, dostavu i porez i carinu kosta oko 2500kn , to nije nikakva tajna.. e
kipa koja ih prodaje obicno ima marzu parsto kuna
a nakon toga ih treba i pripremiti.. a onda dolazi do problema i potraznje dijelova itd..
4 godine sam se bavio takvim poslom i znam o cemu pricam, stoga ne sirite dezinformacije..
to sto neki prodaju skutere u dijelove, bez papira, bez garancije, na kile itd, je obicno problem likvidnosti, kompenzacija i slicno..
vecina tih koji su krenuli u takav posao su u biti popusili, sjeti se samo onoga sto sam rekao oko reklamacija, pa ce ti biti jasnije..
da bi baotian bio isplativ , mora se prodavati oko 5000kn , sve ostalo su price za malu djecu i dezinformacije...
ako vas sve to bas toliko jako interesira, krenite za pocetak na
www.alibaba.com i
www.made-in-china.com