Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
bezbolnije je kartat šaha u sedmice..
lux nemas pojmatreba se hitit sa zgrade na plecabrzo i efikasno
a diđi sa nama igrat šah..treba nam jedan konj!!
stari kod nas u kvartu ni sportski japanski motocikli serije R ne daju nikakve rezultate kod djevojaka,teenagerica,milfača...... ........i meni nekad dođe da se zbog toga hitim sa zgrade....na pleća naravno.....jednostavno ili moraš bit pun ko brod ili izgledat ko brad pitt ili bit onaj zadnji ZDENKO što fura nokiu 3310,subotom u grad nosi donji dio ful sintetik trenerke eurosport i džemper,a preko svega toga kožnu jaknu i cipele sa krom kopčom....i svaka druga mu je kru te j#bo ili kru te ranio,ja u birtiji za prvu pepeljaru i liku je zaštekam u glavu.....za dobre i pristojne momke iz susjedstva izgleda nema mjesta kod nas!!!!
moš ga jebat, a što je najžalosnije ja s trebom cijelu noć densamo, zahebavamo se, ona mi se nabija na ku#ac cijelo vrijeme i dođe seljačina s eurosport trenirkom, bazdi na konjak, ona odleti do njega i odma jezik i ja se opet od tuge razbijem ko slon
Što ju nisi odradio prije neg se pojavio taj lik koji bazdi na konjak! Aj nemojte bit tak tužni, za svakoga ima ona prava!