dobro aj sad...priče da warrior ide 140 su za malu dicu...
em šta nema snage, em zbog PREKRATKE getribe...al u svakom slučaju...lipo ide i tvoj...u krajnju brže od mene...moram kupit novi remen, tek sad vidin koliko znači
đir bia prejeben...bar meni...lipo se obuka, nije mi bilo ladno...kad smo išli do tamo, cesta odlična, puna zavoja, jedino šta je bila brzina krstarenja ono...zbog pedesetina...al bia je dobar tempo svejedno, mislia san da će i sporiji bit...
stajali, slikavali se....ona 2 ostala u vepricu, mi ostali gas do makarske...na kavu...
povratak novom cestom...2 nexusa 250, 2 warriora, kiwey, i šitfajt...krešo jbg ja vidin ti staješ sastrane....nisan uopće konta...mislia da si nastavia vozit sa škopom...njih 3 sa gilerama pun gas, utekli...ja i madunić se vozali još 10-ak minuta malo isprid škope...pa mi brate puka film...gasssssss...tamo negdi kod table makarska rivijera ih sustigli...i onda svi skupa...ono mi je bia baš najebeniji dio...nijedna ćoša ispod 90-100 nije išla...prazna cesta...pa stali u omiš uru vrimena sačekat škopu i gas do splita...svako svoju politiku...došli do geniusa...zvoni mobitel...zove brko...da mu je sta motor...u DUGOM RATU
niko ga nije ni skužia
jbg kad si spor...čak te ni škopa nije vidia
išli ja i prka po njega...nakraju skužili da vodena uopće ne radi...šlepa ga ja nazad do st
pa ti vozi gileru
slike malo kasnije