1.ajme oš mi molin te prodat tog tajfuna šta ide 300, dam ti sve šta imam, nosi...i još par iljada eura, jel dosta? :'(
2.odakle tebi zaključak da sna ja razbia auto?
3.meni je pimpek dovoljno velik tako da se ne zamaram time...
4.i da mi nije glavna stvar u životu jel vozim najbrži naluđi motor/auto u gradu...da san glavni gaser..da mlade pice od 13 god sline za mojim kul najlepnicama i izbušenom auspuhu...da tek onda mogu mirno spavat...al neko je ovde očito takav...balav, glup i željan DOKAZIVANJA...
sine...dosadan si ko proliv...
5.dovoljno je da ti kažen da si posta predmet sprdnje između dosta ljudi tu po forumu koje znan...zanimljivo...niko nezna tebe...poznatog gasera...koji svoje komplekse liči po internetu
1.Za to mos dobit kozu bez papira
2.nesto si bia govoria priko msn-a,al nije bitno,bitno je da imas trulo razbijeno auto(ko normalan kupuje razbijeno auto?),a ja iman auto u voznom stanju s kojim mogu izac vanka ko covik kad je prehladno...ti ocito nemos pa si ljubomoran
3.necemo sad o tome,nadi neki hrvatski gay forum pa tamo raspravljaj o velicini svog pimpeka
4.ko to,da mu se i ja mogu smijat?
5.STVARNO?ajme meni...ovo me bacilo u depresiju...ajme meni,kako cu zivit s tim...isa bi si sad odma raskidat zile,al ne mogu nac nijedan zilet...ma iden se bacit s zgrade,valjda je 20 m dovoljno?ZBOGOM OKRUTNI ZIVOTEEEEEEEEEEE!!!
nas kako me to dira sta se par panjeva sprdaje na moj racun...hahaha...to mi je unistilo zivot!