da malo opet se vratim na temu, u nedostatku jačih skutera i NENORMALNIH cijena istih, nasao sam zipa 2000 2t (AC) za 200 eura i uzeo ga! ne trebam ni reć na kaj motor lici, ali sljedeci tjedan bi trebao biti zavrsen lagani dio posla oko sredjivanja - reparirana je prednja vilica, zamijenjen zadnji amortizer, kompletne nove plastike (i ofarbane i mat crne), zamijenjeni kompletno svi sarafi i sajbice svih plastika, sve zarulje, svi prekidaci, stavljene nove gume, novi retrovizori, novo prednje svjetlo i još dosta sitnica...

e sad dolazim do dijela kad bi poceo slagat masinu i sve sto sa njom ide... orginalan plan je bio da se slozi masina u rangu malossi rc-one/c-one ali nakon gledanja sto bi za to bilo potrebno sam odustao jer su potrebne tolike modifikacije i kemijanja za koje jos godinama necu imati potrebna znanja i alate, ako i onda! a i da ne pricam da bi taj skuter bio gotov dok bi u penziji bio!
tako da sam odlucio biti puno realniji i puno skromniji i sloziti masinu na najjacu mogucu razinu koju dopustaju dva uvjeta:
1. zracno hladjenje
2. da nisu potrebne preinake (osim portanja, to cu izvest vec nekako) orginalnog bloka motora
tu molim vasu pomoc oko odabira dijelova dijelova potrebnih za takav pothvat... htio sam doslovno sve od malossija stavit jer bi to najvjerojantije eleminiralo probleme kompatibilnosti dijelova... pri proucavanju sve ga toga vidim da jako hvale i stage 6 i njihove dijelove ali ne sto s cime kombinirati... molim vas da mi pomognete napraviti popis dijelova koje bi stavio u masinu, cijena dijelova nije problem jer bi se kupovalo i radilo malo po malo pa bi to ublazilo udara na kcuni budjet...