I ja sam je kupio,ocekivao sam da ima manje zica,ovo ima cijelo cudo za spajat
A kaj imaš, +/-, gumb i signal. Nije neka magija za pospajat
Al malo me živcira kaj se ne vidi tak jarko ko ovaj od temperature, slabije su brojke malo ali ok, da se iščitat i usred bijela dana na suncu.
Pohvale za trud, ovo se zove junastvo! Covjek gura ovo cudo i dalje i jos ga apgrejda. Mislio sam da ce sve ubrzo zavrsiti u smecu, ali evo, ides samo naprijed od nicega.
Hvala, puno znači od tebe.
Kilometri se skupljaju, skuter fakat fino ide i lijepo se vozi. Sad kad sam rolice smanjil na 6.8 grama mi je taman.
I dalje imam par problema koje mi se iskreno ne da riješavat trenutno jer em GO em nisu tak strašni.
1. Ako ga ugasim i stoji tipa pol sata nakon kaj sam se vozil, verglal bu dost dugo prije neg upali i moram ga palit s gasom. Sljedeće jutro pali skoro na zub i za tjedan dana pali skoro na zub. PONEKAD i nakon sat vremena upali skoro na zub ali uvijek s gasom.
2. Ponekad dođe na cca 7500 okretaja i bude na 85 kmh na čuki i ne želi prek toga. Doslovce pustim gas na 5 sec i opet ga dam i onda ponekad uspije razvrtit dalje a ponekad ne.
Dakle ponekad dođe do 85 kmh a ponekad se razvrti do 95 kmh+ (8300 okretaja+). Pojma nemam kaj mu radi da jednom hoće jednom neće. Većinom nakon kaj prvi put tak razvrti, dalje hoće svaki put. Beats me ali nije mi tolko bitno jer se većinom vozim grad i malo van grada.
Bude se i to nekad riješavalo. Prvo odoh na GO, onda kad se vratim ću dalje oko njega slagat.