Bit %u010De ne%u0161to, radim na tome.
Kad bih dobio 80gps-a putne brzine bio bi prezadovoljan, meni dosta...
Gdje u zg kupiti kvalitetna crijeva za ulje i gorivo??
Ako hoces top kvalitetu 20kn metar, i racunaj jos nekih 30kn postarine, onda si uzmi u AG motu iz Rijeke. U principu covjek drzi samo 3 najtrazenije debljine crijeva i to je to.
Imas za benzin i dovod ulja, unutarnji promjer 4.8mm.
Imas za vakum malo manja.
I imas za uljnu pumpu ona tanka.
Alternativa ti je Tokic. Oni imaju isto ko fol ta silikonska isto tak negdje cijenom, ali dzaba. Tokic je majka za smecarske dijelove, i uzeo sam za test ta crijeva i eno nova su osjetno tvrdja, i nije to to. Najebes se glede montaze po hladnom vremenu i ne dihta to ko ona sa puno silikona. Kuzim da ima vise plastikanera. Ne znam jos koliko dugo duraju da budem objektivan od pocetka do kraja, ali ova iz AGmota su majka.
Uzmi ta crijeva kak spada i rijesio si Hondicu za svagda
Ako je getriba bas tako kratka onda trazi najduzu. Barem onu 21% ako postoji. Jer sa kitom ces imat snage za to
To bih i ja stavio, neka Hondica juri kao pravi stroj.
Ja sam imao 2 komada tih hondi, niikad me nisu iznevjerile, obe sa +60 tis km, a time da sam za jednu siguran da nije nikad bilo nis mjenjano osim remena, rolica i filtera.. Mana je ta getriba kratka svakako. Vuce do tih 70 top i stane a tocno se osjeti da ima snage za jos. Sjecam se da je i udobnost bila top. Lijep primjerak nadam se da ce biti nesto od nje
Jesi vidio frendic a. Ta Hondica mi je oduvijek bila jedan od najmilijih skutera i ostala je tako. Tako je fino ugladjena, ta aluminijska rama je krutina s dobro izvedenim nosacem masine. Ma milina.
Jedino zbog cega mi je bila odbojna je sto nisam fan AC masina jer eto daju nesto manje snage i te kratke getribe. Al to ovisi o potrebama i uopce ne zamjeram koliko je sve ostalo onako kako treba.