Pratim na instagramu, tamo češće uhvatim. Samo trpaj slike.
Taj Dragster mi je dan danas top skuter, a gotovo ga je nemoguće vidjeti na cesti.
👍🏻
Jučer zamalo drama. Već tjedan dana mi ne radi lampica kad dam kontakt, kod mene se upali crvena od ulja, i nakon par sekundi se ugasi. Skinem sic i rep, da ne raskopavam naprijed, vidim žice nisu spojene, vjerojatno se u vožnji odspojilo. Spojim, i usput pogledam ulje, unutra pustinja, pogledam crijevo dovoda, još par cm u crijevu prije ulaza u blok, malo crijevo iz bloka do karburatora poluprazno. Sva sreća da prvih 500-tinjak km dodajem više ulja. Dodam još u rezervoar, i stavim oko pola litre, vratim sve natrag, hvala Bogu nije zacvikao.
Krećem, odmah puni gas, 100m, i nešto puče u bloku i ode u visoke okretaje, gasim, guram doma i u glavi mi da je zacvikao. Skidam prijenos, i sva sreća samo remen. Stavljam drugi, i lagano na posao. Sve je to rezultat i dalje te prve 1/3 gasa koju nikako ne mogu uštelati, i on normalno radi od 40km/h, do tad stativa, ide, ali trokira.
Čdkam od kolege drugi klipić karburatora, da probam još to, ako nije ni do toga, čak mi pada na pamet stavljanje Dellorta 17,5 i serijskog airboxa, jer ovo stvarno više nema smisla.
Sva sreća nije radilica fasovala.