Sto se tice bolcne klipa. I mene je posrala takva sreca 2x na Polini Sportu. 6000km ko' programirano! Koristio sam Polini 15mm sirok iglicasti lezaj. Kad se podere, to se desi na jednoj strani.
Sta ti je ciniti u tom slucaju? Definitivno nesto treba mijenjati, da ne idem od elementarnih stvari glede samog podmazivanja, moj slucaj je pokazao kako je krivac iskljucivo bolcna! Ova Polinijeva je bila boje bakra iznutra, dok od DReva nije. Jednostavno ke valjda tanji povrsinski tvrdi sloj.
Sto sam ucinio?
Stavio sam DReva i samo gas s istim postavkama podmazivanja.
Ucinio to i na drugom DRevu koji je bio jos jaci, i izgurao je 10tkm bez ostecenja bolcne!
Slijedece sto mozes napraviti je to da promjenis proizvodjaca iglicastog lezaja, npr. na Piaggio OEM iglicasti (nemojte biti tupavi pa misliti da je oem kineski proizvodjac koji zloupotrebljava naziv), taj iglicasti i Polinijev slove kao veoma tvrdi, cisto nek se zna. ALI Piaggio u originalu nudi cak 3 razlicite boje iglicastih lezaja (sivi, broncani, pozlaceni). Sad sta im to znaci nisam dokucio, ali nesto sigurno glede tvrdoce ili tolerancije.
Nadalje, mozda je i jedno od rijesenja uzet uzi iglicasti lezaj ako je vec moguce, recimo ako je serijski 13mm, nemoj ici na 15 ili 16mm. Manja je dodirna povrsina, sta ja znam, treba vremena da se pokaze sta je bolje, al nezgodno je to ulovit da se vozi u slicnim okolnlstima.
Bolcna se moze pripasati i od drugih proizvodjaca, ali treba paziti na njenu duljinu, odnosno neke bi trebalo skratiti ako se to moze bez pucanja povrsine.
Kod minarellija sam uvijek kupovao i koristio Malossi lezaj i nikad problema.
Evo zvuk pojedene bolcne klipa, tvrdo zveckanje koje se najvise cuje u trenutku rasterecenja masine: