Jel se ti vozis na celu klipa ili na kotacu??? Uvijek sam za turpijanje al u realnim okvirima..
Dobro decko sta tebi nije jasno koj klinac . Pa jasno mi je da se gubi snaga , nemoze program rec koliko ces do kotaca izgubit kad nezna ni dal je cvt , dal je manualac poslje nezna nista , ima portmapu ,hod, promjer I ostalo ... Da idem mjerit snagu na valjcima , bi ti reko snagu na kotacu .... -25% je na radilici , znaci Ako je 14 u programu je 10.5 na radilici , I onda koliko God se gubilo kroz cvt I prijenis da to dode do kotaca... Nadam se da smo napokon rjesili Taj dio ... Al Ako nismo , shvati da ovaj program baca sta baca , I cini se tocno s obzirom da je Dr Evo na 9-11konja stock na radilici (do setupa ovisi jel) po rijecima proizvodaca... (14-25%=10.5... ). Ne mislim turpijat na 20konja jer ili nebi ni radio , ili bi rikavao zbog masovnog ispusnog I masovnih okretaja , single port je , jbg ... Kao sto Sam reko nesto slabije of dueta da ispadne ili na levelu corse I ja bi bio happy
Mislim da to nije nikakvo pretjerivanje , I ispada da se da lako iz trophya/Eva to izvuc
Pchela, ma da je 10 na kotacu ja sretan
, sa 16+na celu klipa bi bio zadovoljan... 17-18 bi bilo vrh. Imam radilicu od topa , Al jeftiniju onu, sad mi je zao sto nisam uzeo onu evolution sa scooter atacka punu ( bez plasticnih umetka) , 16krpm za 80eura...
Arrow extrem je.gore, 19 ka , na kojoj je bila gljiva Al mi je dosadila , pa danas vratio trokutasti sa 25fi probusenom rupom ,Al nisam imao dizne pa je bogato jel... a sta mislis o mhr replica spuhu ? Solidan za Corsa level?
@corector mhr replica , za corsu ok ili slabo
@