Da sad ne quotam sve posebno budem nabacao lopatom.
Luka-Tezak zivot malog drevana..hahah
Rope-Probat ces,znas da je to najmanji problem.
Pchela-Nije pravilo da se ugasi,opet zavisi i od karba.Recimo phbg sa prebogatom ler diznom se ne ugasi,sa nekom taman se ugasi.
Inace fals mozes provjeriti spricanjem dezica,brake cleanera ili slicno na mjesto koje sumnjas.Ili ispitivanjem pumpicom kroz usis.Imas u mojoj temi od stare energije kak to izgleda.
Lezz-Pa malo se zatromi u startu,pogotovo na ovom produzenju koje je ipak malo preveliko.Malo je veca muka ustelat start i to bas mora bit ideala,jer se desava da kuplung vrti u prazno ili upada u rupu pa se teli,a na ovom produzenju se to bas jako osjeti.
Sad prednosti su visa putna brzina,vise momenta,veca krajnja,manje vibracija.
Pa sad kako kome pase...
Odabir getribe ti ovisi o setupu i tvojoj visini i tezini.
Sto se vislje vrti setup to je kraca getriba potrebna,ako pricamo o njenom max iskoristenju.Tek racing setupi ne mogu izgurat getribu,al tamo su drugi razlozi zbog kojih se stavlja.Smanjenje vibri,prijenos snage i momenta,mogucnost kretanja punim gasom i umirenje okretaja prema krajnjoj.
Sukosan-hvala na pohvalama...sad je bolji start i malo bolje ide nego kad si probao zadnji put.
Dax-Ja sam ustelao najbolje sta znam,nek trga kuplung,imam tih serijskih 2-3kom u steku.
Opcenito zvono i kuplung vise trpe na produzenoj getribi,al kaj je tu je...