Ma zena je pametnija od mene. Govori mi, stani budalo, vidis da se to muci, raspast ce se skuterce (kad je prvi put bio pregrijan nakon serije jakoh sporijlh sepertina, i onda jako izgubi performanse), ja reko sta ti znas purejet ide i bez vode, to ie od nadmorske visine, medjutim ipak nije toliko brutalno od visine nego od temperature. I nekako stanemo na pus pauzu, kad ono purejt poceo
slajdrat skoro i odmah se veselo poceo vrtiti, i dodje ova zadnja snimka i tu je postalo bas grdo s usponom, reko izgurat cu ga u cugu makar se sve raspalo, jer cim stanes hoce te progutati nizbrdica. Na cep mi niie nista izbilo jer nemam cep s ventilom haha
Na Hvaru je isto bilo biliu tocke pregrijavanja, ali taman se poklopilo da smo trebali stati jer je bilo grdih uzbrdica.
Da je veci kiler, to bi bilo bolje, iako je od Bete Ark 125, i ja sam maknuo ventilator jer mi ie smetao. A i veliki je hendikep kad skuter ima kiler u maski, za razliku od onog dole rijesenje kod prednjeg kotaca gdje se hladi puuno bolje.
Tu je se prvi put pregrijao do ibera, jedva 15kmh, a inace je grabio 45kmh, pa 40kmh, i mjestimice 35kmh na jako kratko. Ovo tesko gmizanje je navika penjanja na Sljeme za nekih 15ak minuta, a ovo traje i traje i traje.
Ovakav bi mi bio trip stalno da.vozim vertikalni originalni njegov agregat, al fakat.
https://youtube.com/shorts/qSdCXLEMLBM?feature=shareTi si negdje na Rivijeri?
Bili iznad, ovaj put smo u tranzitu a i bilo ie bas pakleno vruce. Naletim na izvor vode uz magistralu kod Makarske, a ono milijun pcela i osa...
Treba uzeti u obzir da imam i 7% getribu na pretovarenoj 50ici, al sve je to vrhunski i da se tako uz paznju na lampicu temperature.