ja sam prije mobove kupovao po dućanima ali sada više nikad..
garancija? da, uzmu ti mob i bude kod njih 3 mjeseca.. imam frenda kojemu je ekran bljeskao i umjesto da mu stave novi, oni su nekog vraga čačkali i nakon 3 mjeseca nije bio složen!!
tak da tu garanciju nabijem mačku o rep.
isto kak kupiš kit iz njemačke za 1500kn i di ti je garancija? u guzici.
možeš kupit i neki dio za skuter i rikne za mjesec dana i tu si isto u banani..
u ami trejdu i motomondu sam nekaj kupovao i bezveze pitam za garanciju i uvijek su mi rekli da imate garanciju tolko i tolko ali SAMO AKO SE UGRAĐUJE U NAŠEM SERVISU .. logično ograđuju se, tko bi nekome prodao kit ili variomat pa ga ovaj krivo zmontira i zariba.
tak da ste kupili tisuće kuna robe do sad bez garancije i sad gledate da vam mob ima garanciju..
imam nekoliko samsunga i nijednom nije bilo nikad ništa.. mislim može sutra riknut ali eto, ne obazirem se na garanciju.
imam švercera u njuškalu koji je ok, njega mi je annabellas preporučio i nekidan mi žena kupila isto od njega samsung galaxy tab s 10.5.
u dućanu je bio 6000kn a ja sam uzeo za 3000kn.. možda ovak košta oko 4500..
http://mob.hr/samsung-galaxy-tab-s-10-5-u-ponudi-ht-a/isto za mob, 3000kn u njuški a u dućanu 5000kn, normalno da se isplati, jbt nikad nebi dao 5-6000kn za mob NIKAD.
ovo je jedini način da imaš flagship ak nećeš pretplatu i slična sranja jer to ne želim..
ak netko treba švercera ima u njuški nick vrac, u zg je, lik je ok, uzeo sam od njega 3 uređaja u 2 godine i još mi nije policija pokucala na vrata a nijedan nema nijedan kvar..
kad ima oglas, nikad nema ono neograničene količine nego 5-6 uređaja i to je to.
za svaki mi je uređaj dao izdatnicu račun za firmu na kojoj se vidi da je mob uzet na firmu, točan imei i kod za otključavanje..
svaku garanciju sam pomoću tog računa ovjerio u t-com dućanu.