Tu smo za pomoč...mi dobri samaritanci ( mini admini ) ili kako se nekad u bivšoj YU
govorilo - kosovke devojke
upišeš u google prvu rečenicu i sve ti piše na engleskom...s obzirom da me tvoj problem ne zanima ubacio sam text u google prevoditelj...kakav je to neobux forum ?
"
pojavljuje ova poruka dnevno na poslužitelju vremenu ponoć kao podsjetnik na klik i to će nestati nakon što kliknete 4 naranče fiksne (ili ukupno 4 naranče fiksna, standardna izloženost ili produženog izlaganja) oglasa.
Kako kliknite:
-Tvoj "Kliknite reset" Vrijeme je prikazano gore i lijevo od oglasa po lokalnom vremenu.
Možete birati između 2 škljocanje prozora kako bi se klik dnevno po vremenu servera (kao TOS točka 3.7 definira) i nikad ne primaju ogranicenu zaradu od klikova na vaše preporuke:
1. Kliknite na dan uobičajenih 4 narančaste fiksne oglasi nakon vašeg "kliknite reset", ali prije 09:30 (vaše lokalno vrijeme)
ili
2. Kliknite dnevno uobičajene 4 narančaste fiksne oglasi nakon 09:30, ali prije "klik" resetirati vrijeme.
To je jako poželjno odabrati samo jednu od navedenih opcija 2 i štap s njom (drugim riječima, izbjegavajte ih miješajući slučajno u budućnosti, ili ste svibanj izgubiti dan klikom po vremenu servera).
Možete kliknuti bilo koje druge oglase (osim naranče fiksne one) kad god želite.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako ste trenutno klikom na klik prozora brojem 2 možete promijeniti druge klikom prozor kad god želite.
Ako ste trenutno klikom na klik prozora brojem 1, a zatim se promijeniti klikom prozor 2. Morate:
-Kliknite Samo 2 narančaste fiksne oglasi unutar klikom prozor 1
-Kliknite Druge 2 narančaste fiksne oglase u prozoru klikom 2
A sada možete nastaviti klikom na dan 4 narančaste fiksne oglase u okviru klikom prozora 2."