Zdravo ,,,,imam problem sa piaggio nrg mc3 AC, 2001 god,,,,nece da pali,,,
Ovako,,vozio sam ga ljetos i riknule mu karike ,,parkiram ga u garazu i onako rastavljenog ga ostavim,,nisam imao vremena da cackam oko njega,,
Sad sam nasao vremena,,nemam sta da radim pa reko ajde da ga sastavimo,,kupim karike i sve napravim sklopim ga i upalim,,provozam,,nastelam karb,,ler gas itd,,super ide,,
E sad dolazi problem,,slijedece jutro nece da upali,,javi se i ono odradi malo sto u cilindru ima benzina(tako ja mislim) i onda verglaj i verglaj i verglaj,,i nakon 1-2 min verglanja upali,,,nemam kurblu skinuo je iz drugih razloga,,i onda radi normalno,,odradi saug spusti obrtaje,,to govorim jer da znate da je saug ispravan,i radi normalno.
I opet slijedece jutro nece da upali,,i opet isto ,,verglaj,,verglaj,,verglaj i 2 min i upali,,akumuator dobar,,svijecica uredu sto posto, filter zrak nov, cok nov,bombina nova,,namotaje mjenjao takodje,,znaci neznam sta mu je,,,
Odem ja trece jutro i ipali iz prve,,drago meni ono pravo,,,reko evo napravio ga,,super,,,Kad ono za dva dana ista stvar,,,,e sad ,,muci me sto nije ono sto posto da kad dodjem da uvjek upali a ne da mislim hoce li ili nece
Pomozite,,sta mislite,,imaju li neku manu,,,imate li neka slicna iskustva,,,samo pisite,,,Hvala unaprijed