Pošto slike govore više od tisuću riječi evo da vam pokažem katastrofu:
http://postimg.org/gallery/24fh8oh6y/Da vam ispričam ukratko:
Generalka rađena prošle godine u 6-om mjesecu. Nedugo nakon toga pukne karika klipa i ajd dobro "odvezem"(čitaj odguram 3 km) ja ponovo kod čovjeka i zamjeni on to i ja nastavim dalje vozat se(i naplati mi ponovo iako bi to ako ćemo realno trebalo biti na njegov trošak pošto nije prošlo dugo nakon generalke da se to dogodilo). Trebalo je promjenit i karburator jer je kapalo gorivo iz čašice i ajd skupim ja nekih 300 kuna i odem kod dotičnog majstora da mi stavi novi i jel stavi on to,no vamo tamo motor neće da radi i na kraju ispadne da je airbox premal i kad je stavljen veći sve ok.
Jedno vrijeme radio skuter ok kad odjednom više ga nemoš pokrenut tj upališ ga dodaš gas on muu i krepa(uguši se) i ajd šta ćemo vratimo buraz i ja stari gurtner i op radi sve normalno,ne guši se,no na kraju sam kupio novi BGM 17,5 pošto sam morao promjeniti stari gurtner jer mi je stalno curilo gorivo i nije mu više bilo spasa.
Na kraju krajeva prošlu srijedu mi krepa u gradu i nakon što smo ga prevezli kući,rastavili ga sami buraz i ja da bi saznali da je nastao kaos kao što vidite na slikama i da treba opet generalka.
Najgore od svega je naravno da sam tolko novaca utuko u taj skuter(generalka+auspuh+dijelovi za prijenos) i sad na kraju ponovo mijenjaj cijelu utrobu a napravio sam nekih 4000 km od generalke.
Da budem iskren već mi je dosta te sve zajebancije nikako na zelenu granu no šta je tu je, za koju godinu ako bude prilike nadam se da ću si uzet nešto ozbiljnije.