ja sam do prije 5 godina bio na iOSu i odlučil sam promjeniti pa sam uzel Samsung S3, popularna pila kojom su svi bili zaluđeni
pa reko ajde da i ja probam. S iOSom nikad nisam imal problema prije koji god Ip je bio u igri, 3,3gs,4 i 4s. Prvo kaj sam na Samsungu
primjetio je loša baterija te je nakon nekog vremena sve više počel štekati. Na tom mobitelu jedino kaj mi je ostavilo u ono vrijeme wow efekt
bila je kamera. Nakon njega izašao je Sony Xperia Z, isto tako vodootporan, dosta rama, procesor, hebeni ekran pa sam i njega ozeo. Taj mobitel
me oduševio i koristio sam ga u punom smislu, nikad nije zastal niti popustil osim kaj je kamera bila lošija makar su trvdili da je bolja. Pošto mi je
Z odradil dobar posao došao je i Z2, uzeo sam i njega. Služio me do prije par dana bez ikakve greške, prodao susjedi i evo već 5 dan žena prezadovoljna.
Napomenul bi da sam sve mobitele uzimal iz dućana tako da nije bilo nikakvih kemija niti je to ko koristil.
E sad, neki dan sam si uzeo i Ip6s koji mi je bio želja jer sam se htel opet vratiti na iOS. Bila je neka kombinacija
i izašel me u prihvatljivim okvirima. Jedino kaj imam za reči da kad sam s ovog svega upalil Ip to je to.
Kak klikaš tak otvara, sve lijepo posloženo, kamera odlična, baterija odlična (2 dana), gro postavki i kaj je najvažnije
stvarno dobro funkcijonira. Sad ne ulazimo u cijenu i zake je on tak skup, ali mislim da ima i neku cijenu zbog same podrške
a budimo realni ima ga valjda svaka 5 osoba.
Cijelokupni zaključak mi je da danas više nema neke velike razlike. Imal sam i na par dana s7 edge na korištenju koji mi se također
dopal ali neko ko voli eksperimentirati i slagati si svakakve stvari neka odabere Android. Kome treba mobitel za posao,
da nema problema s njim i da ga briga kak je okrenut sat na ekranu neka uzme iOS. Opet tu ne ulazim u Jallbreak koji ima i za
Ip ali se treba igrati. Pustite priče ovaj volja ovaj ne valja, svako ima svoje viđanje stvari i svoju perspektivu. Došli smo u vrijeme
kad je tehnologija na najvišem nivou a išla bude još i više