Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
u tu rupu ide matica koliko se sjecam (bas iz razloga da se može mjenjat kad se zezne navoj), i stavi se osigurac da ne ispada
Koji gianelli ?Ako je radilica kak treba (klipnjaca, toleranca na dosjedima) onda uzmi, ak imas neki tak tak auspuh Na malossi sportu ce se ponasati u svakom slucaju bolje nego bilo koja standard radilica
Shot ti je ionako malo prejak za sport Makar vidi, steta ga je, ako je noviAko je star i rasturen- mijenjaj
Naravno da moze malossi sport,a yasuni z ti nije neka razlika naspram tt-a..
Svaki base kit na to sto si naveoMalossi, polini, tp, dr evo
Mozes
Decki trebao bih par savjeta..posto sam procitao da malossi sport i nije bas nesto te da je vise bacanje novaca,pa bih vas molio da mi predlozite par dobrih kiteva za koje mogu iskoristit MHR radilicu i dell 17,5 carb(bar za pocetak,pa bi kasnije isao na vece)I planirao sam uzet giannelli reverse kao sto mi je clan @ajlavsrku predlozio unaprijed hvala
Citat: SkejterKlido - 26 Rujan, 2014, 20:01:55Decki trebao bih par savjeta..posto sam procitao da malossi sport i nije bas nesto te da je vise bacanje novaca,pa bih vas molio da mi predlozite par dobrih kiteva za koje mogu iskoristit MHR radilicu i dell 17,5 carb(bar za pocetak,pa bi kasnije isao na vece)I planirao sam uzet giannelli reverse kao sto mi je clan @ajlavsrku predlozio unaprijed hvala Dr evo uzmi,isti k**** ko trophy a jeftiniji je i uzmi polini iglicasti i miran
To je prije bilo,sad dolazi
Best buy base kit