Gledam ti ja ovaj video i gledam šta sve tu ima u tome, tobož daje veće performanse, a pali se na nižim temp i ranije sagorijeva?
Zašto onda race goriva, sadrže visoko-oktankse vrijednosti? Da bi se više sabila i što kasnije "eksplodirala" te time dala veću snagu? Kako onda ovo g#vn% može poveĆati performanse ako se gorivo ranije pali?
Sadrži detrđente za unutarnje pranje motora?
To mora da se neko zajebava xD Onda bi ljudi redovno na 5l goriva roknili pola litre likvija da se motor propere i izbacuje balončiće na auspuh. Mislim koji k xD
Kao smanjuje potrošnju, odvaja vodu i te šeme. Potrošnja varira i ovako. Uvjeti: Vjetar, stil vožnje, nekad brže ubrzavaš, nekad ti se ne žuri pa ciguljaš 80 km/h, nekad letiš. u pravilu nikad ne voziš baš, baš isto, sve u sve,mu to je veliki drek.
Čitam malo po netu, ljudi pljuju po tom sranjetu. Jedan je čak koristio to 2 godine i kao trošio je pun k manje goriva i nakon što je prestao koristiti taj čušpajz, opet je imao istu uštedu tj. potrošnja mu se nije povečala, tako da...
Što se mene tiče, to je čisto sranje, da je to tako revolucionarno, već bi ga mogao kupiti u svakoj trgovini, benzinskoj, bio bi već i na vijestima.
Neki čak kažu da su naručivali pa su im pare nestale sa računa, a produkt nikad nije došao na adresu... Sve u svemu, po meni, čisto sranje. Pogotovo onaj dio sa detrđentom i ranijim paljenjem goriva