Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neam blage, na full ja mislim tad sam brijao na divljanje po gradu i rejsing ovjes medutim za tim nema poterebe, malo preko pola je sasvim dovoljno, ionako je bitno da taj amortizer na kratki hod znaci po neravninama dobro radi a to je radio. Inace jako je bilo udobno za voziti se sto nije slucaj sa visestruko skupljom forzom koju sad imam na najmekse stavljenu i skupljam bubrege po cesti
Citat: Iwo SR Tuono - 22 Kolovoz, 2014, 11:05:01neam blage, na full ja mislim tad sam brijao na divljanje po gradu i rejsing ovjes medutim za tim nema poterebe, malo preko pola je sasvim dovoljno, ionako je bitno da taj amortizer na kratki hod znaci po neravninama dobro radi a to je radio. Inace jako je bilo udobno za voziti se sto nije slucaj sa visestruko skupljom forzom koju sad imam na najmekse stavljenu i skupljam bubrege po cesti Super , cura inace svaki dan jauce kad prek grabe predem haha bas tvrdo lupi , nadam s eda bu s epopravilo to s ovim yss a i kad dvojica sjednu valjda nece bit mekan ko serijski.. zivcira me to piganje skutera ko da sam u lunaparku