Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: melje kad je hladan!  (Posjeta: 702 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline neco1995

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Banja Luka
  • Moj Skuter: Baotian rocky 50
  • MojSpuh: Leo vince TT
melje kad je hladan!
« : 25 Srpanj, 2014, 22:11:13 »
pozz, zasto melje kad naglo ubrzavam kad je hladan kad polako nista , ne znam odakle . kad se ugrije isto nista! i zasto na leru  poslije brze voznje  auspuh mijenja zvuk bas klepece  :toothy11: kad dam gas prestaje , to sam siguran da je iz auspuha  :headbang: , a ovo sto melje ne znm. Znam samo da je preso 12500 km 2T Baotian rocky , rolnice  mijenjao na 6000 a klizace na 9000. kvacilo nikad dirano ? veliki POZZ

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: melje kad je hladan!
« Odgovori #1 : 26 Srpanj, 2014, 10:50:33 »
Vjerojatno suho kvacilo anlassera...

Ovaj dio podmazi di su ovi metalni valjcici i plastiku...nista specijalno mazat samo prstom malo totmasti il grafitne masti nanesi...ako to nije onda se cuje iglicasti lezaj...
kad ti auspuh suska samo na leru, neki dio ti je labav...moze bit neka zastita preko auspuha moze bit neka pregrada il nesto propalo u auspuhu pa suska...ako izvana vidis nesto da je labavo stegni il nesto, za iznutra je najbolje ocistit al trebas onda pilat auspuh i vadit to vani...lakse je nac ispravan auspuh od drugog kineza il nekog minarellija pa ga stavit gore, mozda budes trebao sajbu dvi pod nosac podbacit il bude stalo samo na jednom sarafu al radit ce...ako nije bas toliko iritantno ne diraj nista...

Offline nrg-zd

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Nrg mc2
  • Moja Kaciga: Nolan N62
  • MojSetup: standard
  • MojSpuh: sc22
« Odgovori #2 : 26 Srpanj, 2014, 11:58:19 »
pogledaj i federe od nogara, isto se i meni desava kad prijedem 1/4 gasa feder pocne vibrirati i cuje se kao da melje

Offline neco1995

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Banja Luka
  • Moj Skuter: Baotian rocky 50
  • MojSpuh: Leo vince TT
« Odgovori #3 : 26 Srpanj, 2014, 16:43:03 »
auspuh nije toliko iritirajuci, necu dirat nista, feder nije  gledo sam. kad sam mijenjao semering skidao sam taj dio ali nisam znao sta je to. i znam da je suv ko barut nisam znao da to treba podmazati. skidam pa mazem, treba li i unutra gdje su ti valjci ili?

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #4 : 27 Srpanj, 2014, 09:45:26 »
taj dio klizi po ovakvome:

kada nema masti izmedju njih imas trenenje to se jako grije pa proklapa, zna i zaribat tj zalipit se za onaj gori zubcanik na slici...podmazi i oko valjcica i na cilom djelu sta je okrenut prema ovom zubcaniku...