Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: saobracajka sa A2 motorom...  (Posjeta: 5088 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AirBoX

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Tomosaki <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lovas
  • Moj Skuter: Jinan QingQi QM50QT6
  • Moja Kaciga: V-21 Helmet
  • MojSetup: 72ccm + A9 bregasta
  • MojSpuh: STD
Odg: saobracajka sa A2 motorom...
« Odgovori #20 : 20 Srpanj, 2014, 12:21:32 »
Evo ovako, mene je zanimala ista stvar dok nisam imao položeno ni B ni A1, pa sam pitao jednog policajca iz sela s kojim sam dobar, dali je moguće da budem zaustavljen sa mopedom i da dobijem zabranu polaganja za B kategoriju. Nemoguće, trpiš samo na onoj kategoriji s kojom si počinio prekršaj. Tako da se nemaš zašto sekirati :icon_thumright:

A ovaj što je izgubio sve i 10t kuna... Pričam ti priču :toothy12: :toothy9:

Dakle, nemožeš izgubiti pravo na upravljanje kategorijom s kojom nisi počio prekršaj.

Ali, uvijek postoji ali... Ovdje postoji nešto što bi možda mogla biti kvaka, jer je to ajmo reći pod istom kategorijom tj. za upravljanje vozilima na 2 kotača, e sada, nadam se da griješim, ali moguće da izdaju zabranu za upravljanje vozilima na 2 kotača.

Ali najvjerojatnije neće biti ništa od toga, ostaje ti sve, dobit ćeš do max 1000kn kazne (jer si dobio 2, jel) jer uvijek manje više za prvi prekršaj uvaže žalbu, progledaju debelo kroz prste i daju neku simboličnu novčanu kaznu :icon_thumright:

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #21 : 20 Srpanj, 2014, 13:06:35 »
Ali, uvijek postoji ali... Ovdje postoji nešto što bi možda mogla biti kvaka, jer je to ajmo reći pod istom kategorijom tj. za upravljanje vozilima na 2 kotača, e sada, nadam se da griješim, ali moguće da izdaju zabranu za upravljanje vozilima na 2 kotača.

Grijesis.
Kao sto si i sam naveo, kaznjava se samo kategorija kojom pocinis prekrsaj.

Ako bi slucajno bilo drugacije, radi se o elementarnom nepoznavanju zakona suca koji te kaznio

Offline AirBoX

• forumski skejter
  • **
  • Tomosaki <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lovas
  • Moj Skuter: Jinan QingQi QM50QT6
  • Moja Kaciga: V-21 Helmet
  • MojSetup: 72ccm + A9 bregasta
  • MojSpuh: STD
« Odgovori #22 : 20 Srpanj, 2014, 15:47:33 »
E onda mi je drago da griješim, nisam niti mislio da je mgouće, samo sam naveo u slučaju da mu uzmu sve, zbog čega bi moglo doći do toga. Jer danas nemaš pojma koja su tvoja prava i zakoni, a bogami i onaj tko ga provodi xD

Offline ricardo98

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: vx250,px 177,sp180
« Odgovori #23 : 21 Srpanj, 2014, 10:43:46 »
Odma mi je lakše...bia san po vozacku neki dan...ima san srice sta san nedavno polozija vozin motor 2-3 godine uvik divljan ,uvik u bok...mislim da cu sad puno opereznije I pametnije vozit...
nego...
Sad bi treba registrirat drugi motor koji mi zadovoljava kategoriju da se napokon na miru pocnen vozit...
oce li mi radit probleme...cua san da je nemoguce registrirat vozilo ako imas neplacenih kazni, meni kazne jos nisu ni u postupku...sta mislite?

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #24 : 21 Srpanj, 2014, 11:02:51 »
Dok ne probas - neces znat

Offline ricardo98

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: vx250,px 177,sp180
« Odgovori #25 : 21 Srpanj, 2014, 15:58:02 »
Na fejsu sam nesto cita, neki lik kaze da mozes sve ucinit osiguranje I tehnicki al da nece dat pecat ako imas neplacenih kazni...a neko kaze da moras biti porezni duznik...idem sutra u postaju pa provjerim sve