evo mene napokon doma s voznje, bio do Zadra i stvarno je predivan grad, ljudi koliko hoces, kafića na svakom cosku, jedino meni malo teze za skuzit dimkako i kuda treba vozit
i tako danas sam odvozio ukupno 400km, imao sam jednu nezgodnu situaciju međutim na kraju je sve super prošlo
ja i cura smo krenuli jutros u 15 do 9 na trajekt i u 9 sam bio na magistrali, nakon nekih 60-70km u komadu stali smo sa strane da napravimo malu pauzu i krenemo dalje ( neko uzgajalište dagnji), i tako drugi dio puta isto u komadu, nekih 40km od toga autoceste nekih 30, i sve je bilo divno i bajno dok nismo dosli na naplatnu kućicu, ja da ću platit a TORBICE MI NEMA,ja se skamenio i nije bilo druge nego se vratit na mjesto di mi je ostala torbica i molit se da ju nitko nije pokupio, dalje smo krenuli skroz do zadra i onda natrag po nju, sreo na benzinskoj nekog decka na vxr-u objasnio mi kuda moram ic da se vratim na tu cestu jos me je popratio da ne skrenem krivo
i tako krenuli mi odmah natrag, ja ni na sta drugo ne mislim nego na jebenu torbicu kojoj je vrijednost 1000eura (mobitel,pare,osobna,vozacka,kreditna kartica) i molim se da je jos tamo inace bi bilo jako skupo putovanje
nakon 45 minuta vracam se na staro mjesto i ugledam torbicu, nitko je nije ni taknuo ni vidio jer je bež boje jos sam je ostavio na kamenu, sva sreca sve je bilo u njoj
idemo natrag po drugi put al sad 3x provjerim di su mi stvari, oko 1 i 15 smo bili dolje na rivi i sjeli u prvi kafic koji se nasao - PORAT, (odlicna kava
)
malo smo razgledali i krenuli natrag u 4 i pol, stali smo jednom malo vecu pauzu jer nismo stizali na trajekt u 6 i pol nego u 7 i pol tako da smo u 7 bili na trajektu
sta se tice motora, odvozio je on to bez problema al se vidi da se prijenos zagrije pa slabije ide, kad smo krenuli prema dolje nas dvoje kroz ubrzanje je isao do 7800rpm, nakon nekih 150km nije isao vise od 7200 a po autoputu ga nisam htio stiskat jer nam je taman brzina bila 100-110, vise od toga kaciga se pocne trest pa nije ugodan osjecaj i jos je uz to malo puhalo tako da sam odvozio 250km sa jednim stajanjem od 10 minuta
rub gume kad smo krenuli i kad smo se vracali, da sam sam vjerojatno bi to jos islo al ne riskiram dok nekog vozim