Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Yamaha xmax 250 (2013) variomat  (Posjeta: 3691 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline smedamecka

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Vespa px
  • MojSpuh: sito+
Yamaha xmax 250 (2013) variomat
« : 19 Svibanj, 2014, 11:23:22 »
Pozdrav,

Zanimaju me vasa iskustva i misljenja o sportskom variomatu  za X-max 250, 2013 godiste...

Koji model najbolje odgovara i koliko kosta otpr?!? Jel se osjeti kakva razlika i sto je jos preporucljivo mjenjat uz to?

Vjerujem da bi i neki otvoreniji auspuh pomogao ali bi me to kostalo previse za sada. Koliko zapravo auspuh poput deaka ili kucelja podize performanse cetverotaktnih skutera, leo vince, arrow i akrapovic su preeeskupi...

Unaprijed hvala

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Yamaha xmax 250 (2013) variomat
« Odgovori #1 : 19 Svibanj, 2014, 12:09:01 »
jedino kaj mores staviti je variomat sve drugo je glupost jer otvoreni auspuh samo smanjuje moment na nizim obrtajima a i nije da je serijski auspuh los i da se masina duši
kaj se variomata ticeimas svega i svacega za razne dubine đepova
moja preporuka ti je polinijev hi speed  variomat  a ako te zanima nesto skuplje onda definiraj kolko novaca mislis investirati
cijena polinija ti je cca 120e
a sve kaj dobis s njime i stavljas na skuter
odnosno dobis samo utege uz njega jer je ustelan da najbolje radi na serijskom remenu i centralnom federu tako da nema nekog dostelavanja i prestelavanja i bacanja para na mjenjanja pola prenosa
« Zadnja izmjena: 19 Svibanj, 2014, 12:20:18 JogFromYamaha »