pozdrav narode, molim vas pomozite
imam speedfighta 2 lc 2003 god, 25000 km, sve serijala, nisam ga vozio tri godine i evo prije mjesec dana odlucim ga dovest u vozno stanje, ocistio karb,mjenjao sam rolice, klizace, variomat, nova svjecica, pokretac, baterija i dr manje bitne sitnice...uglavnom cilindar, klip, prstenje, radilicu, kvacilo i remen nisam dirao, upalio sam ga i fino je radio, nategnem 80-85 kmh, registrirao ga i vozio ga tjedan dana i tu su pocele muke....
uhvatim finu brzinu 80-85 vozim ga 500 metara, drzim pun gas i odjednom izgubi gas i usporava, stanem smire se okretaji, dam gas a on NISTA, gas uopce me prima cujem samo zvuk trrrrrrrrrrrrr, a kotac uopce ne mrda, dignem ga na nogaru opet gas trrrrrrrrrrrrr uhvati pocne vrtit ko blesav a nekad ne.... vozim na rskrizje stanem, smiri okretaje, gas opet trrrrrrrrrrr!!!!!!!
kontao sam da je do karburatora, posto je gurtner oksidirao i sav je bio pojeden iznutra, pa sam nabavio novi dell 19 phbg, gljivu, i prirubnicu, spojio sve i pezo leti, cupa, start exrta, vozio dva dana bez trrrrrrrrrrrrrr!!!!! kad danas opet trrrrrrrrrr, mamu mu francusku, nebitno dal je hladan il topal....
lufta na radilici nema, remen je kolko tolko ok nije napulnuo i ne izgleda mi izlizalo, nisam mjerio, neznam dim.....
zasto tako radi ja neznam
POMOZITE POLUDIT CU
hvala dobri ljudi