Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: JetForce TSDI  (Posjeta: 1380 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Johnny

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lazarevac
JetForce TSDI
« : 21 Kolovoz, 2008, 02:04:56 »
E ovko ljudi , od kada je kada sam kupio skuter nece da ide preko 8500 rpm ... Ne znam sto  :'( ... Menjao sam svecicu , jok nista se nije promenilo ... Da napomenem da mu je nov,klip,cilindar,karike i injetion ... Sta bi to moglo biti ?
Pravila su napravljena da bi se krsila...

Offline HoX-Sr

• forumski skejter
  • **
  • --Toxic Stunt Team Member--
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sesvete
  • Moj Skuter: SR 70 ,SR 150, ZiP
  • MojSetup: nemam :)
Odg: JetForce TSDI
« Odgovori #1 : 21 Kolovoz, 2008, 02:10:18 »
nece u voznji preko 8500 ili uopce nejde preko ?
vti MVJ

Offline Johnny

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 21 Kolovoz, 2008, 02:31:26 »
Nece nikako ni na startu ni u voznji  :dontknow:...  Ja sam ga takvog kupio(polovan sam kupio),ali to bi tebalo ici vise ... Ima li on el.blokadu ? Posto je on TSDi da li bi dobio nesto stavljanjem novog spuha ? Ili je ipak pametnija investicija bolji varijator ?

Offline HoX-Sr

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 22 Kolovoz, 2008, 00:26:32 »
ovak imao sam taj skuter , ako nece uopce preko 8500 onda jos uvijek imas el.blokadu , tako je i meni bilo , nazalost doma ju nemozes sam maknuti morat ces u servis da ti poniste to ...
vti MVJ

Offline Johnny

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #4 : 22 Kolovoz, 2008, 03:07:17 »
Aha znaci ima el.blokadu , na koliko se tebi vrteo bez blokade ? Je l' ta blokada zicica ili mora da se menja cela cdi kutija ? I je l' bi vredeo nesto spuh na njemu ili je bolje varijator da mu stavim ? Hvala ti puno na odg. :icon_thumright:

Offline DaBo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Donji Miholjac- Velika Gorica
  • Moj Skuter: Kymco S9RR 70
  • MojSetup: Airsal T6 70
« Odgovori #5 : 22 Kolovoz, 2008, 09:32:08 »
Vrtio bi ti se više naravno, a pogotovo ako staviš auspuh..tipa ZX. Ako si u mogućnosti svakako stavi variomat. Dobit ćeš puno snjim. Znači auspuh i variomat..samo napred  :icon_thumright: :icon_thumright:
.....:::::2fast4you:::::.....

Offline HoX-Sr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #6 : 22 Kolovoz, 2008, 12:25:20 »
nemojte pricat gluposti , nis mu auspuh ne znaci na serijali , ama bas nista , vrtio se preko 9500...radje si nabavi multivar nego auspuh...dobit ces linearno ubrzanje i bolje ce ici :hello:
vti MVJ

Offline DaBo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Donji Miholjac- Velika Gorica
  • Moj Skuter: Kymco S9RR 70
  • MojSetup: Airsal T6 70
« Odgovori #7 : 22 Kolovoz, 2008, 14:03:15 »
Ma dajj.pa kolko daje multivar tolko daje i auspuh na serijali. Nije istina da auspuh ništa ne znači na serijali. Naravno ne neki jači. Nego ZX.
.....:::::2fast4you:::::.....

Offline Benjamin

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Gilera Stalker Tuned
  • Moja Kaciga: Marushin,AGV
  • MojSetup: Top Performance Trophy
  • MojSpuh: Top Performance Nardo
« Odgovori #8 : 22 Kolovoz, 2008, 16:33:57 »
daj ti meni reci jel si ti imao taj skuter , jesi vozio , jesi stavio gore zx ili rr i probao voziti pa da znas jel ima razlike???

by HoX
Under construction...

Offline Johnny

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #9 : 22 Kolovoz, 2008, 17:51:16 »
Zvao sam sad Verano i kazu da se ta blokada skida putem podesavanja u kompijuteru  :icon_scratch:,sutra cu ih o5 zvati jer ce biti tu mehanicari ... Znaci kazete multivar pre zx-a ? A kakav je motoforce racing ? Svaka preporuka je dobro dosla ...  :icon_thumright:

Offline HoX-Sr

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 22 Kolovoz, 2008, 18:04:35 »
da , skidaju ti preko kompa , podesavaju preko gameboy-a... u svakom slucaju ti je moja preporuka multivar prije spuha , vjerum mi neces nista dobiti osim buke...
vti MVJ

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #11 : 22 Kolovoz, 2008, 19:25:49 »
pa u njegovom slucaju nece dobiti nista sa spuhom jer mu je scoot injection...bolje multivar....
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #12 : 23 Kolovoz, 2008, 19:20:02 »
ovak imao sam taj skuter , ako nece uopce preko 8500 onda jos uvijek imas el.blokadu , tako je i meni bilo , nazalost doma ju nemozes sam maknuti morat ces u servis da ti poniste to ...
Evo pitaNS, sta sam ti ja reko, ja isto imam TSDi, i htio bi kupit spuh, nasao sam jedan TT i sad me zanima sat bi trebao preradit, jel spuh ide dolje u cilindar a ne kao obicni... Dalje zanima me, kakva je to jebena el. blokada , to su mi rekli da ju imam al treba u sev. i jako je skupo... mislim skupo, za mene koji ne dobiam nikakve pare....
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #13 : 23 Kolovoz, 2008, 19:21:37 »
btw. ne moze ga vrtit preko 9000 okr. nema bas preveliku krajnu brzinu, mislim ono. al zato mu je ubrzanje puno jaca strana...  :icon_thumright:
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!