Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Teretana - Ring Edišn  (Posjeta: 5338 )

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Marko^^

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Bitno je da vozi :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Donja Mahala
  • Moj Skuter: Peugeot Speedfight2
  • Moja Kaciga: GREX
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: Giannelli Reverse
Teretana - Ring Edišn
« : 13 Ožujak, 2014, 22:22:20 »
Sta ce ti proteini a zelis smrsavjeti?

Radi vjezbe,cardio,povecaj fizicku aktivnost i smao sredi prehranu(Na to se misli,ne jesti slatko,ne jesti jednom dnevno vec 4-5 puta po malo itd.)

Ako zelis expres smrsavjeti,probaj vocnu dijetu,5 dana u tjednu jedes samo voce.Tjedno smrsavis cak 4-5 kg.  :icon_thumright:
S tim da moras paziti da jedne dovoljno voca,da unosis dovoljno secera,proteina itd.
Ako bi nastavio s tom dijetom,to ides,jedan tjedan dijeta,drugi tjedan sredi bolju prehranju + vjezba i tako naizmjenicno.

Offline Ceki21

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Teretana - Ring Edišn
« Odgovori #1 : 13 Ožujak, 2014, 22:54:26 »
Pa mislil sam ih kao dodatak poslije vjezbanja ;)
Trgo - Prijevoz RT

Offline Pulss

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 2T u Srcu :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180SP & Batina
  • Moja Kaciga: Vemar
  • MojSetup: Termogrupa by SRAD, OKO pwk 26, Malossi Head
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #2 : 14 Ožujak, 2014, 03:52:32 »
Ajme marko ne pisi vise please.

Ko prvo vocnu djetu zaboravi. Secer + jos secera = brdo secera ilitiga smeca.
Ko prvo protein je nepotpu , ko drugo nema ga puno, ko trece razbolit ce se, samo ti nastavi zakidat tijelo proteinom iz mesa.
4-5 kg tjedno? Dobro jesi ti lud? Em sta je to sama voda izgubljena,  sta je izgubia misic, em sta sala nije vjerovatno nista izgoria. Neznan kakvon biseru takve djete padaju uopce napamet.

Protein definitivno uzmi, on je osnova svega. Od prehrane do treninga, Svega.
Pretpostavljam da si nabacia nesto misica u tom periodu kojem treniras, tako da ti nije cilj istopit i misic.
Protein ce ti pomoc ocuvat misicnu masu, sprijecit katabolizam, a i dignit ce ti malo kalorijski unos.
Ako te bas neka dijeta zanima, neka to bude ketogena, ali to je vise postena prehran kako i treba bit.

Neznan sa koliko para raspolazes, pa ti mogu rec otprilike sta da uzmes.
Protein ko osnovu, onda jos l-carnitin kao neka mala pomoc.
moja preporuka ti je da uzmes Animal Cuts od universal nutritiona, svaku kunu vridi ;)

Sta se tice hranjenha minimum 0.05l vode po svome kg dnevno. Pocimaj dan sa vocem uz dorucak, zavrsavaj uz povcem uz veceru.
Cardio treninzi nek ti ne traju duze od 35-40min, kombiniraj vijacu, HIIT i low intensity trcanje, di max 4 puta tjedno.
Prati vagu, ako kojim slucajem skines preko 1kg tjedno, budi siguran da ne topis salo nego misic. Samo polako i doc ce rezultati.

Ako imas jos nesto za pitat, pitaj  ;D
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT,  TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #3 : 29 Ožujak, 2014, 18:01:49 »
Jel netko jos trenira ovdje osim Pulss-a?

trebao bi savjet koji protein uzeti za masu,vidio sam da je izasao onaj novi zeleni arnold whey,ako popijem kantu toga hocu li izgledati kao arnold u najboljim danima?

Offline Valent46

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Đurđevac
  • Moj Skuter: Gilera runner sp 50
  • Moja Kaciga: Shoei,LS2
  • MojSetup: Serijski
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #4 : 29 Ožujak, 2014, 22:24:06 »
Ak uzimate whey proteine uzmite si i glukozu za masu jer je to idealna kombinacija....bitno je i kako jedete,svaki obrok pun proteina al ne vise od 35-40 jer tjelo nemre vise od tog probavit na brzinu,tak da ak previse proteina pojedete u 1 obroku višak proteina nebu iskoristen...Ja sam prvi put uzeo scitec nutrition whey 920 g i 2kg glukoze+kreatin,jeo sam puno i za 10 dana 7 kg ;) al naravno bilo je tu puno vode u miscima pa sam prestankom vjezbanjem izgubil 2kg

Offline Pulss

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 30 Ožujak, 2014, 20:42:46 »
Ak uzimate whey proteine uzmite si i glukozu za masu jer je to idealna kombinacija....bitno je i kako jedete,svaki obrok pun proteina al ne vise od 35-40 jer tjelo nemre vise od tog probavit na brzinu,tak da ak previse proteina pojedete u 1 obroku višak proteina nebu iskoristen...Ja sam prvi put uzeo scitec nutrition whey 920 g i 2kg glukoze+kreatin,jeo sam puno i za 10 dana 7 kg ;) al naravno bilo je tu puno vode u miscima pa sam prestankom vjezbanjem izgubil 2kg
Smijat se il plakat ?  ;D Od tih 7kg 3kg vode, 3,9kg masti a tih 0,1 je upitno jel misic.

to i mene zanima,cuo sam da cu sa kantom whey proteina izgraditi zavidnu mišćnu masu...
pričekajmo iskusnije da odgovore  :icon_thumright:
Pa dobro imenjak STA JE TEBI, kakvi proteini, pa jesi li oducia ostat NATURAL ?
Imas one najbolje, u pekari, 50kg vreca brasna i to jeftinije nego nekakav whey pa da vidis mase!!  :laughing7:
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT,  TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!

Offline Valent46

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #6 : 31 Ožujak, 2014, 13:52:46 »
Nemoj vrijeđat  :icon_scratch: kakva mast jedva sta sam imo na trubhu sala,prsa pice van od misica,trica izbocena,biceps ko planina,noge ko kamen  :toothy12:

Offline ditek

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Zip SP70, Nrg 50
  • MojSetup: Stage6 Sport Pro MKII
  • MojSpuh: Roost SP1
« Odgovori #7 : 31 Ožujak, 2014, 14:29:15 »
Moje osobno misljenje (iz iskustva pricam) ti svi prašci i vragovi su nepotrebni, pogotovo ak se u isto vrijeme skida salo i nabijaju misici.. U 4 mjeseca sam iz sebe zivotinju napravio, sa 93 kg masti na 85 kg finih misica (187 visok). Slatko, sokove i kruh izbacit, a unosit vise proteina (posni sir, riba i piletina). 2 puta tjedno sam cardio radio.
Za to vrijeme frend je uzimo proteine, kreatin i razne boostere.. Nakon 4 mj nije nista brze od mene napredovo. Nazalost tad je ruku iscasio i za teretanu smo obojica zaboravili (prije 2g). On se u 2 mj se ispuho, ja sam ljepo izgledo jos barem 4-5 mjeseci.
Zakljucak: priteini ok, al nisu stvarno tolko potrebni kolko.ih se uzdize :)

Offline Pulss

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 31 Ožujak, 2014, 14:58:12 »
Na mobu san u  sk pa nemogu pisat puno.
Te price o izgradnji misica dok istovremeno skidas kg si nabi u dupe  :icon_biggrin:

Gotovo nemoguce je ko natural uopce odrzat na istome a kamoli izgradit jos misic.
To cutleru ne uspijeva sa winstrolom i primobolanom a tebi je sa posnim sirom  :laughing7:

Offline ditek

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 31 Ožujak, 2014, 15:04:16 »
Brate pricas bajke :D zasto nebi bilo moguce? eto ja sam zivi primjer :) naravno prvih 2 mj sam vise gubio salo, a misici su upitni bili, a u druga 3mj sam otprilike stagniro s kilažom al sam na misicima dobivo :)
gle mozda je i do genetike.. Znam da sam imo neki bjesni promjer nadlaktice i prva 2 reda pločica.. To je moje misljenje i moje ISKUSTVO, a to sta vecina nezna kak trenira ni sta jede to je druga stvar pa misle da ak se natrpaju proteinima budu eksplodirali od miški  :icon_biggrin:
Jesi ti osjetio neku razliku treniranja sa i bez wheya?

Offline Valent46

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #10 : 31 Ožujak, 2014, 15:07:04 »
A vidis ja sam u prvom mj. vjezbo s wheyom,i super sam izgledo sve do 7-8mj. ni dan danas nisam izgubio nista misica...ditek daj mi reci kakva je gilera dvoumim se izmedu nje i aprilie sr,kanim se nekaj kupit jer idem polagat u sredu za c,ak polozim dizem za skuter i traktor :D

Offline Pulss

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 31 Ožujak, 2014, 18:39:45 »
Ditek ne budi tvrdoglav pobogu.
Ti si ko i svi drugi zivi primjer da je to nemoguce.
Sta je moguce jest prvo skinit visak sala pa tek onda krenit gradit misic. Tako se to i radi jer se vise profitira nego kad se radi oboje odjednom, ako to kod ovog drugog slucaja uopce mozes nazvat profitom.

Da ti odma objasnin, ja ne treniran da bi ima bogovske podlatkice, prva 2 reda plocica niti da bi me zenske gledale, to je samo bonus.
Treniran radi vlastitog zdravlja i zato mi je u prehranu i ukljucen whey koji mi pridonosi svemu tome.
Koliko dobrih strana ima koristenje wheya san vec 5 puta objasnia ko i kolega pralas, tako da mi se neda opet isto pisat.

Zapanti ovo sta cu ti rec, tko god trenira da bi ga se primjetilo ili da se svidi nekoj straci, taj ili dugo ne ostane u ovome ili jako brzo odustane.
A onome kome je izgled ispred zdravlja bi preporucia da si nade dobrog psihijatra.

« Zadnja izmjena: 31 Ožujak, 2014, 18:42:10 Pulss »

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 01 Travanj, 2014, 00:37:33 »
Imenjak,najbolje da mi vise nista ne pisemo u ovoj temi,malo je izmaklo kontroli! :D

ovaj za 10 dana dobio 7kg misica,onaj za 4 mjeseca od sebe napravio životinju itd.

izgleda da mi negdje grješimo  :toothy12:

ode ja iz ove teme,pozdrav!

Offline Pulss

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 01 Travanj, 2014, 03:06:15 »
Imenjak,najbolje da mi vise nista ne pisemo u ovoj temi,malo je izmaklo kontroli! :D

ovaj za 10 dana dobio 7kg misica,onaj za 4 mjeseca od sebe napravio životinju itd.

:toothy12:  :toothy12:  :toothy12:  :laughing9:  :laughing6:  :laughing3:
Ostat cemo mi pri chatu, a kad saznas kakva je to nova formula obavezno javi  :laughing7:

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 01 Travanj, 2014, 06:32:25 »

:toothy12:  :toothy12:  :toothy12:  :laughing9:  :laughing6:  :laughing3:
Ostat cemo mi pri chatu, a kad saznas kakva je to nova formula obavezno javi  :laughing7:
dogovoreno!  ;D  :hello:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #15 : 01 Travanj, 2014, 09:20:21 »
Zapanti ovo sta cu ti rec, tko god trenira da bi ga se primjetilo ili da se svidi nekoj straci, taj ili dugo ne ostane u ovome ili jako brzo odustane.
A onome kome je izgled ispred zdravlja bi preporucia da si nade dobrog psihijatra.

ave :icon_thumright:
ja sam godinu dana na istoj kilazi al san upola jaci :)

Offline ditek

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 01 Travanj, 2014, 10:28:09 »
Jao kakvi pametnjakovici :) meni prvom nije izgled na prvom mjestu, nego onaj osjecaj da radis dobro za sebe  :icon_thumright: nisam nikakav preserator..
Poanta mog posta je bila usporedba napretka mene i frenda sa i bez suplemenata i tocka :)

10 kila u 7 dana je svakom jasno da je nemoguce, a neznam u cemu je cudo u 4 mj se preobrazit ?  :icon_scratch:
Al ok vas dva ste najpametniji, sam rokajte po svom  :headbang:
« Zadnja izmjena: 01 Travanj, 2014, 10:31:05 ditek »

Offline pralas

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 01 Travanj, 2014, 11:19:59 »
Poanta mog posta je bila usporedba napretka mene i frenda sa i bez suplemenata i tocka :)

10 kila u 7 dana je svakom jasno da je nemoguce, a neznam u cemu je cudo u 4 mj se preobrazit ?  :icon_scratch:
ova usporedba je dovoljna,uspoređivati sebe i frende bez da si uzeo ostalih 100 stvari u obzir je apsurdna i smiješna..."malo" je ovo kompleksniji sport nego sto vecina vas misli.

moguce je napraviti vidljivu promjenu u 4.mj,pogotovo na početku kada šokiraš organizam,ali to ne moze biti nista ozbiljno,a kamoli da govorimo o "životinjskom" izgledu  :laughing7:

Offline ditek

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 01 Travanj, 2014, 12:01:02 »

ova usporedba je dovoljna,uspoređivati sebe i frende bez da si uzeo ostalih 100 stvari u obzir je apsurdna i smiješna..."malo" je ovo kompleksniji sport nego sto vecina vas misli.

moguce je napraviti vidljivu promjenu u 4.mj,pogotovo na početku kada šokiraš organizam,ali to ne moze biti nista ozbiljno,a kamoli da govorimo o "životinjskom" izgledu  :laughing7:

Sve ja to razmem, nisam od jucer.. Al sam velim da nemora bit tolka razlika kolko se prica :)

Ja sam sebi bio zivotinja :D Prezadovoljan sam bio napretkom i snagom i izgledom.. 20 zgibova i 70 sklekova sam mogo napravit..i 150 kg na mrtvom.. Zakucat sam mogo sa svojih 187 i 85 kila.. Meni dovoljno :) ekipa redovito nije vjerovala da nista ne uzimam.. Al ajd sve to ovisi od covjeka do covjeka, meni je tak funkcioniralo drugima vjerovatno ne, nema potrebe za sprdnjama  :hello:

Offline skuteri_zg

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
« Odgovori #19 : 01 Travanj, 2014, 13:12:22 »
sad sam se slatko nasmijao, spominje se vježbanje zbog zdravlja a koriste se umjetno dobiveni proteini. Poslat ću vam ja slike koga zanima što je tri mjeseca jedenja piletine i žitarica i izbacivanje masti i kruha bez ikakvih proteina i sa vježbanjem 5 puta tjedno po maksimalno pol sata napravilo... pa neka onda tvrdi tko želi da se bez dodataka prehrani poput wheya i ostalih gluposti nemože postići ništa