Već i vrapci na grani znaju koji setup karba je alfa imal
Ako se ne varam, to je bila kopija PHBG 19 BS setupa karba u kućištu BD-a ili kojeg već, koji ima šarafe s desne strane(nebitna informacija).
Znači da ne pišem, pogledaj na slici 19 BS i pročitaj setup:
http://i195.photobucket.com/albums/z55/3alfa3/phbgtablicaum0.gifPoložaj igle i diznu ti nebi znao reć, ali vjerojatno nije puno odstupala od tog početkog setupa, a i to ti ne znači puno, jer ćeš morat ipak i ti malo naštelat skuter.
Airbox mu je vjerujem bil prerađen po malossi uputama ili sl.
Što se prijenosa tiče, opet, do svakog skutera je drukčije, ali vjerujem da budeš na kitu s multivarom i R-om trebal otprilike oko 6 g rolice.
Znači bilo bi dobro imat par setova da se može uštelat u fino, centralni neki ljubičasti ili zeleni, te još i TC, pa isprobat par varijanti.
Ako imaš deltu, za to neznam, a i kvačilo štela svako po svojem.
Znači, imaš izvrsnu podlogu za početak, i samim tim ti je barem 50 % posla olakšano, ostalo je na tebi da dotjeraš u finese
Što se radilice tiče, znam da je imao neku HPC, prvo Malossi, a poslije neku kinesku, tipa RMS ili Top-ovu s plastičnim polutkama.
Znači neka ekstra radilica nije potrebna, ja bih ostao na serijskoj ako je u dobrom stanju(klipnjača, dosjedi, zubi i navoji), te samo promjenio ležajeve i semeringe.
Ako uzimaš novi kit, moja preporuka ipak dr.evo jer je dvostruko jeftiniji.