I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a trosi ti manje sa kitom vjerojatno iz razloga sto ti je manje snage/gasa potrebno pri identicnoj voznji
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
sorry, nisam skuzio da je super speed, on je potpuno razlicit od ovih sa 6, tako da ono moje o laganim rolicama ne stoji, jer to onda neznam...a trosi ti manje sa kitom vjerojatno iz razloga sto ti je manje snage/gasa potrebno pri identicnoj voznji
kad bi mi serijala trošila 5 l ja bi ga polio sa 5l i zapalio. Honda nsr 125 troši 7 l kad se kolje. A na ler gasu preskoči skutera. Kakav je onda smisao 50cc skutera? Više bi volio pješke hodat nego za 5l tražit vjetar u leđa da nabije 70 kmh.
koja serijala nabije 80 kmh sa vozačem od 80 kg. Osim ditecha.
koja serijala nabije 80 kmh sa vozačem od 80 kg. Osim ditecha.Koliko znam u HR treba polagat za 50 cc. Jedino skuplje održavanja od skutera su adrenalinske pile tipa yz,cr,kx...skuter od 50 cc je tu da odeš u grad da ne stojiš u gužvi na +40,lagan i okretan,lagan za parkirat,velikog gepekta i male potrošnje.No mnogi kao ja koriste skuter za malo dalje relacije radi smanjenja mjesečnih troškova. U to spada manja potrošnja,jeftinija registracija,besplatan parking. Glupo mi je da neko uzima kao dobar dan da serijala troši 4l
U svakoj raspravi ostavljam veliku mogućnsot da sam ja u krivu. Ali ovo čitam i ne vjerujemNemogu vjerovat da je vama normalno da skuter troši 4-5 L. Iz različitih smo mjesta i različiti su režimi vožnje ali što je previše previše je.Meni minareli serijala oko 3 troši 90% slučajeva full gas.Ovo da serijala ide 80 kmh ne vjerujem dok ne vidim. Ako ste iz Zagreba možemo popit piće i to testirat Mislim da bi to jedino mogla gilera sa sc08, ali opet kažem možda