Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
sumnjam da se izgubi,pogotovo ako Akrapović garantira (pa makar i tih jadnih pola konja) izgubi se s kuceljom,deakom,serdarevićem i takvima kaj ne proračunavaju auspuhe,nego rade kopije samo dizajnom...
imao sam ga pa znam sta govorim izgubi se i to se osjetno izgubi,e sad dali dati 4000kn za zvuk i losije performanse ? ja nebi recimo e sad nekom se to svidja,pre protocni su ti auspusi,najbolje je ostaviti ovako kako je
Citat: zrakoplovac - 27 Studeni, 2013, 20:36:46sumnjam da se izgubi,pogotovo ako Akrapović garantira (pa makar i tih jadnih pola konja) izgubi se s kuceljom,deakom,serdarevićem i takvima kaj ne proračunavaju auspuhe,nego rade kopije samo dizajnom...Sve stoji al skoro 4 soma kuna
Citat: brteam9 - 27 Studeni, 2013, 22:04:33imao sam ga pa znam sta govorim izgubi se i to se osjetno izgubi,e sad dali dati 4000kn za zvuk i losije performanse ? ja nebi recimo e sad nekom se to svidja,pre protocni su ti auspusi,najbolje je ostaviti ovako kako je ak ti tak kažeš Citat: Tomi_ZG - 27 Studeni, 2013, 22:28:34Citat: zrakoplovac - 27 Studeni, 2013, 20:36:46sumnjam da se izgubi,pogotovo ako Akrapović garantira (pa makar i tih jadnih pola konja) izgubi se s kuceljom,deakom,serdarevićem i takvima kaj ne proračunavaju auspuhe,nego rade kopije samo dizajnom...Sve stoji al skoro 4 soma kuna a čuj,ko voli nek izvoli
hvalaa to sve znaci da svi auspusi lijepo pjevaju al nerade nista dobro motoru, da nece moc povuc isto kao sa serijalom .. a oni koji nesto i valjaju se neisplate
Citat: Runner124 - 27 Studeni, 2013, 23:43:57hvalaa to sve znaci da svi auspusi lijepo pjevaju al nerade nista dobro motoru, da nece moc povuc isto kao sa serijalom .. a oni koji nesto i valjaju se neisplate u slucaju 125 4t da , inace su jako bitni
ljudi, frend mi ima Yamahu YZF R125 pa ga zanima da li isto yamaha gubi na ubrzanju kada stavi neki drugi auspuh?da li je ipak bolje ostavit serijski ili akrapovica stavit na nju?