Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: rolice???  (Posjeta: 968 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dario23

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Livno
  • Moj Skuter: cpi aragon gp
rolice???
« : 07 Kolovoz, 2008, 00:27:30 »
pomozite, danas sam skidao prsten sa variomata i govori mi majstor moze mi njegov brat iz njemacke poslat rolice i federe.e sad on govori da su teze rolice za ubrzavanje a lakse za max brzinu, a ja sam procitao drugacije pa mi vi recite. i koje su serijske tezine rolice na cpi aragon gp

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: rolice???
« Odgovori #1 : 07 Kolovoz, 2008, 00:32:23 »
lakse role-ubrzanje
teze role-krajnja ali slabije ubrzanje
 :laughing7:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 07 Kolovoz, 2008, 00:34:08 »
Ne znam koje tocno rolice trebas, ali znam da i najbolje ubrzanje i navecu brzinu mozes imati iskljucivo sa jednim te isti rolicama koje moraju biti odgovarajuce tezine.
Price da su lakse za ubrzanje, a teske za krajnju su za malu djecu. Sa (pre)laksima ce skuter imat u ubrzanju vise okretaja nego sto treba i zbog toga manje snage pa ce i ubrzanje biti losije, a ako su stvarno prelagane, onda ce i krajnja brzina biti osjetno manja nego sto treba

Nije to kao lijekovi: aspirin za glavobolju, a antibiotik za upalu...  :toothy12:
« Zadnja izmjena: 07 Kolovoz, 2008, 00:36:16 3alfa3 »

Offline dario23

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Livno
  • Moj Skuter: cpi aragon gp
« Odgovori #3 : 07 Kolovoz, 2008, 01:19:38 »
stavio bi druge rolice da mi skuter ima bolje ubrzanje i bijele federe kvacila i bijelu centralnu malossi

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #4 : 07 Kolovoz, 2008, 01:29:29 »
stavio bi druge rolice da mi skuter ima bolje ubrzanje i bijele federe kvacila i bijelu centralnu malossi

Za bolje ubrzanje trebas vise snage. Niti jedan feder ili rolica ti to nece dati.
Ali, ako stavis rezo spuh koji povecava snagu ili kit, onda drugacijim rolicama i federima postelas prijenos da "radi" na okretajima na kojima je snaga najveca, a to je u pravilu na visim nego na serijskim skuterima.
To je cijela mudrost.

Offline skorpion40

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: CPI ARAGON GP 50
« Odgovori #5 : 07 Kolovoz, 2008, 09:25:59 »
već sam ti napisao jednom,imam zx-a,serijski centralni(bolji je od bijelog malossijevog-probao sam)serijsko kvačilo s žutim federima i malossijev multivar s rolicama 4,7g.to ti je najbolje za serijalu garantirano.ubrzanje solidno,probao sam sve varijante(neću reći da je odlično)maksimala podigitalnom satu 94,a po GPS-u 77 km/h.pitaj me ak te joškaj zanima.
Leovince ZX
multivar
rolice4,7g
serijski centralni serijsko kvacilo sa žutim federima kit:ulovljen ljetos