Niko se ne javlja, idemo dalje...
Koji su orginalni osigurači šta idu instalaciju za vxr-a stari tip (2003. godište) Kad san ja otvara, ispod haube je bia onaj prvi od unutra 15 i ostala 3 od 10 (plavi su 15 i crveni 10) a pozada kod akumulatora 2 od 15 (plavi) Dali je to tako ili idu neki drugi jer ču kupit sve nove osigurače pa...iman manual od st-a i ide prvi od 20, drugi i treci od 7,5 i četvrti od 3, e sad ne znan jeli isto tako ide u starog tipa?
I zanima me koje su orginalne žarulje šta idu u stari tip, znači koja je za kratko i koja je za dugo svjetlo (sad je kratko kao neki xenon al nije nego valjda neko kinesko bijelo i dugo je neko jako slabo kao i kratko znači sa dugin vidiš kako na drugin motorima sa kratkin a sa kratkin vidiš valjda 2 m ispred sebe
) I gledan u prijatelja vx 125 ista ka moja (samo je moj vxr) crveno siva i nema prekidač za gasit svitla/poziciju i sa kratkin cilo vrime gore oba svitla i onda kad ukljucis dugo još se pojača (gleda san u vožnji možda je samo pozicija dosta jaka pa izgleda ka da rade oba) a na staroj od 50 san vidia da ka i meni gori livo dugo i kratko desno