Full oprema je, ima auto klimu, rikverc kameru, navigaciju, grijani sicevi, stereo kamere za automatsko kocenje, tempomat, pomoc pri kretanju.. nisam htio 4x4 jer ima manji gepek radi diferenciala, i manji rezervar, koji je i ovak mali (30l), tezi je, sporiji je, malo vise trosi, a nemam di to bas koristiti... ja sam se sa ovim prosli Bozic izgubio na Ivancici, trazil sam Milengrad i zalutal u sumu, al di je auto proso samo sa zimskim gumama iznenadil sam se... ja i frend, micemo granje, snjeg pocinje, mrtva noc, na navigaciji nema nis... na mjestima sam mislil da budemo otisli u provaliju :S
Inace masinica je zverkica, ne cujes ju dok se ne zavrti, 1.2 vvt 90 ks, na auto od 800kg, vuce do blokade i ide fino... potrosnja tu na selu mi je 4.8l (nije hibrid)
Mjesto u njemu je bilo presudno, zadnja klupa mjesta ko u golfu... sve u toj klasi nemam mjesta za koljena ili za glavu, a 183 sam... udoban je takodjer.. u 26kkm nemam nikakve zamjerke... prvo sam mislio da ce se uzimat neki rabljeni, dok nisam vidio novi ignis, to je bila ljubav na prvi pogled