Ma kakva uvreda nemas brige, 1.4 16V 55kw.
Dodi do mene kad ces imati vremena volio bih to. Sve imam zapisano i sve vodim evidenciju.
Godisnje radim oko 8tkm, vozim se relacija Zabok- Roses Outlet (Sv. Kriz Zacretje). Tu i tamo picim
za Zagreb kad je potreba i voznja po gradu tu, vecinom kad je sad lijepo vrijeme niti ga ne vadim iz garaze.
Ovo da autu fali snage to se slazem pogotovo kad stavim nekoga unutra ali kocnice su slozene, gume su nove,
ovjes i eibach opruge. Koliko gubim na ravnici toliko dobivam na zavoju ali opet opce nebitno jer ne vozim
trke s autom. Srednja potrosnja moje voznje 40-60 NORMALNE je 6L. Meni je to ok, kad hocu da idem vrtim ga i trosi kad ne cisto pristojan autic. Citao sam svega naravno o tim motorima ali odmah napravio veliki servis, 5w40 ulje svakih 10k, filter (jedanput godisnje) i vozim. Nikakvog kvara do sad nisam imao osim alternatora i crijevo od antifriza. (30tkm) Volim drzati do stvari i odrzavam sve, motor i auto trenutno mogu vuci uz pristojan zivot i to je to. Potrosni materijal kao seleni, kugle i to ne racunam..
Kad ce trebati izmjena promjenili ga budemo
ja sam zadovoljan evo, nemam nis lose za reci.